https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta na zaostali tekmi premagala Grosuplje

12.10.2023  

Nogometaši Nafte so na zaostali tekmi 10. kroga 2. SNL v gosteh premagali Grosuplje s 3:1 in napredovali na tretje mesto lestvice.

 

BRINJE GROSUPLJE - NAFTA 1903 1:3 (1:2)

 Perger (1.), Oštrek (23./11-m in v 42.), Bončina (50.)

Brinje Grosuplje: Trobec, Kapun (od 81. Zrnec), Šparovec, Brkić (od 66. Zalaznik), Piskule, Klančnik (od 46. Kovač), Perger (od 73. Žavbi), Stojaković (od 66. Kepic), Matko, Makovec, Pušnik.

Nafta: Nemeth, Vuica, Erniša (od 46. Igrec), Bončina (od 61. Polić), Oštrek (od 73. Cener), Novinič, Sebestyen, Pigac (od 46. Dinnyes), Paljk, Rebernik, Urh.

Rumeni kartoni: Trobec, Šparovec; Paljk, Vuica, Nemeth

   

Lendavčani so se sicer že v prvi minuti znašli v zaostanku, ko je zadel Jure Perger. Že do polčasa pa so gosti pripravili preobrat, obakrat pa je zadel Stjepan Oštrek. V 23. minuti je bil natančen z bele pike, v 42. pa še iz igre. Končni izid je v 50. minuti postavil Toni Lun Bončina.

Po odigranih 11 tekmah so na vrhu Beltinčani s 26 točkami, Primorje sledi s točko manj, Nafta pa je zdaj pri 23 točkah.

Nafta v nedeljo, 15. oktobra, gosti kranjski Triglav. Tekma se bo v Lendavi začela ob 15. uri.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.