https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

ROTO Group v igri za prestižno priznanje

17.10.2023 ob 8:55  

ROTO Group je med 10 podjetji, ki so bila nominirana za prestižno priznanje Delova podjetniška zvezda. Gre za edino prekmursko podjetje, ki letos tekmuje za to priznanje.


Prejšnji teden so iz družbe ROTO Slovenija, ki ga vodi Nuša Slavinec Pavlinjek sporočili, da je reciklirani kanu, Roto Canadair, najboljši na svetu. Ta teden pa lahko s svojimi glasovi podprete ROTO Group kot edino prekmursko podjetje v tekmi za Delovo podjetniško zvezdo. 

»Ponosni smo, da so nas nominirali med 10 skrbno izbranih močnih slovenskih podjetij, ki so letos v boju za to prestižno nagrado. Smo edino podjetje iz Prekmurja. Zato vabimo vse Prekmurce in Prekmurke, da oddajo svoj glas za ROTO Group,« pravi Nuša Pavlinjek Slavinec, direktorica podjetja ROTO Slovenija in solastnica v skupini ROTO Group.

Samo še 6 dni za glasove

Glasovanje na spletni strani https://bralci.delo.si/glasovanje-podjetniske-zvezde-2023 se je začelo v petek, trajalo pa bo samo še do 22. oktobra, torej do nedelje. Vsak ima torej samo še 6 dni časa, da odda svoj glas. Vsak prekmurski glas šteje. 

FOTO: ROTO SLOVENIJA d.o.o. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2023 ob 9:11 Karel K. gost

      Edino glas tam zaposlenih bo štel in bo prikazal pravo veljavo in verodostojnost, ali ne, za upravičenost do te nagrade Rotoja.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2023 ob 9:13 Karel K. gost

        Če so zaposleni podplačani, zapostavljeni izkoriščani, potem si podjetje ne zasluži nobene nagrade ampak kazenski pregon. Potem smo na Kitajskem, kjer podjetja in s tem država prodaja po svetu poceni izdelke, zaposleni pa hirajo v revščini.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2023 ob 11:46 gost

        PRAVIČNIK Karček odi v ROTO pa red napravi ! Ti si edini za socialno in komunajzarsko deželo Prekmurja.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2023 ob 11:59 Karel K. gost

        Seveda še pripis, zaposleni ne smejo biti prisiljeni za oddajo glasu za pod prisilo, ki se glasi "ali zaposlitev ali greš". Saj pa je večina državljanov Slovenije samo tiho in plačuje davke, z druge strani pa gleda brez ugovora, kako ta njihov denar privilegirani s pomočjo poliitčne elite in privilegiranih podjetij kot je tudi Roto, spravljajo kdo ve kam, njim za plačo pa ne ostane. Tisti pa, kateri se zavzemamo, da bi se v državi odvijalo podjetništvo kjer imajo vsi od tega koristi la smo komunajzarji posmehljivo pravičniki. Takšne barabe, katere tako rzamišljajo in jih plačujejo te izkoriščevalske podjetniške in politične barabe, so največje zlo za Slovenijo in slovenski narod. Pa še kako pisati velja, samo mora to prebrati razumen človek, kateri ne sme prisluhniti norosti in svinjariji kot jih pišejo takšni kot je tu napiosal Karček. On dela red med izkoriščanimi državljani v državi kjer živi več kot polovica državljanov pod pragom revščine, več kot tričetrt pa pod pragom revščine kateri velja v zahosdnih razvitihz državah.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2023 ob 11:26 Pohorčan gost

      Sen čuja ka v tote firme delajo plastične kurce????

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2023 ob 20:54 Bbbbbb gost

      Karcek karcasti, bole sinfaris, bole so oni uspesni. Pa znas zakoj? Ker jin doj visi tvoje mnenje. Pisejo komentare itak samo socialase pa tiste ka v zivote nejso nika napravle. Pa lejpi vecer karci karcasti

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.