https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Stopnja teroristične ogroženosti se je dvignila na srednjo

19.10.2023 ob 8:25  

Medresorska delovna skupina za protiterorizem (MDS-PTR) je na dopisni seji, ki je potekala včeraj, začasno dvignila oceno teroristične ogroženosti Republike Slovenije iz predhodno opredeljene NIZKE (druga od petih stopenj) na SREDNJO (tretja od petih stopenj).


Pristojni organi, ki sodelujejo pri delu MDS-PTR, ocenjujejo, da je začasni dvig stopnje teroristične ogroženosti potreben zaradi trenutnih zaostrenih varnostnih razmer v Evropi in na Bližnjem vzhodu ter številnih pozivov terorističnih organizacij k izvajanju terorističnih in drugih nasilnih dejanj v zahodnih državah.

Pristojni organi, ki sodelujejo pri delu MDS-PTR, sicer nimajo podatkov o teroristični grožnji Republiki Sloveniji, morebitnih incidentov pa ne morejo izključiti, so sporočili iz Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2023 ob 8:58 gost

      Očitno bo potrebno ograjo nazaj postaviti. 😅😂🤣

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2023 ob 9:10 gost

      Zdaj se bojijo teroristov ?Končno pa Slovenija zelo podpira Palestino in se nekaj meša zraven .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2023 ob 9:47 kilonja gost

      Niso samo problem ilegalci,ampak he veliko verskih fanatikov tudi med šiptarji,bošnjaki in cigani od doli ki so tu legalno naseljeni .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2023 ob 9:51 gost

      Evropa ne bo varna, dokler vsega radilkalnega slama ne vrne tja, od koder je prišel. Zaradi arogance Golobove vlade pa Slovenija postaja migrantski žep.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.10.2023 ob 10:06 Žarko gost

      Ej cigani ženin se, nevesta v bejlon čaka me....užeži cigan

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.10.2023 ob 10:57 gost

      Golobovi vladi se bliža KONEC !

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.10.2023 ob 10:57 gost

      Tak je dobro,naj samo grejo pa glave režejo,in svojo kulturo vsiljujejo.Bo še drek v Evropi.To zdaj imate buteci politični kar k njim jim je treba to črno Gamat napotiti naj njih hranijo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.10.2023 ob 12:41 gost

      🕊 je sprva trdil, kako migracije sploh niso problem in so šli v odstranjevanje ograje. Niti porast kaznivih dejanj na račun migracij ni streznil 🕊, da ne bi še ne dolgo nazaj vztrajal, kako naj bi bil najboljši način za upravljanje migracij njihova legalizacija. 🕊 je sedaj celo uspel ugotoviti, da je zaradi migracijskega pritiska in razmer na Bližnjem vzhodu, kar je posledično privedlo do povečane stopnje ocene teroristične ogroženosti v državah EU, le smiselno iti v nadzor na notranjih schengenskih mejah.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.