https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Opozorilo! Zelo vetrovno bo

19.10.2023 ob 10:50  

Vremenoslovci napovedujejo, da bodo danes na zahodu intenzivne krajevne padavine, na vzhodu bo padavin manj. Jutri bo zelo vetrovno.

"Danes bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo krajevne padavine. Vmes bodo tudi posamezne nevihte in nalivi. Zapihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21 °C.

Jutri bo na vzhodu spremenljivo oblačno s sončnimi obdobji, drugod bo povečini pretežno oblačno. Občasne krajevne padavine bodo sprva možne predvsem v zahodni polovici Slovenije, zvečer pa se bodo okrepile in razširile proti vzhodu. Vmes bodo tudi nevihte. Krepil se bo jugozahodnik, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju do 19, najvišje dnevne povečini od 19 do 23, na Primorskem do 25 °C," navaja Arso.

 Vir: Arso

Opozorilo

Danes dopoldne in sredi dneva se bodo predvsem na Primorskem pojavljali močni in dolgotrajni nalivi.

V petek bodo najmočnejši sunki vetra ponekod po nižinah dosegali okoli 70, v gorah pa tudi preko 100 km/h, opozarja Arso.

 Obeti

V soboto bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije občasne krajevne padavine, na vzhodu pa bo več sonca. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter. V nedeljo kaže na deloma sončno vreme, več oblakov bo na zahodu. Predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo še možna kakšna kaplja dežja.

Biovreme

V četrtek in petek bo vpliv vremena zmerno obremenilen. Obremenitev se bo kazala s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z manjšimi motnjami v spanju in utrujenostjo.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2023 ob 10:54 gost

      Že čutimo !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.