https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Minuli vikend je bilo pestro v namiznoteniški ligi

19.10.2023  

Minulo soboto je na Ravnah na Koroškem potekala tekma I. SNTLM, kjer sta se pomerila Fužinar Interdiskont I : Mura Sobota I. V Puconcih pa je potekal derbi I.SNTLM med Kema Murexin I : Maribor. 


Fužinar Interdiksont I : Mura Sobota I 1:4

Za Mura Sobota Bojan Ropoša 2, Mitja Horvat 1 in Gregor Zafoštnik 1, v ekipi je bil še Gregor Kocuvan; za Fuž-Int pa dvojica Darko Jamšek – Žiga Kristjan Žigon, v ekipi je bil še Bojan Pavič.

Kema Murexin I : Maribor 0:4

Za Kemo Murexin so igrali Tomaž Pelcar, Damjan Zelko in Luka Norčič, za goste iz Mb pa je najprej zmagala dvojica Gregor Komac – Tomaž Roudi in nato vsak eno Matevž Črepnjak, Gregor Komac in Prekmurec Tomaž Roudi.

V vseh preostalih ligah pa se prvenstvo nadaljuje 28. oktobra 2023, ko bo v Murski Soboti, tokrat izjemoma v športni dvorani pri Osnovni šoli III, kar trojni program, saj bodo vse tri ekipe iz Murske Sobote v vseh treh ligah domačin.

Dogajanje v soboto 21. oktobra

V soboto 21.okotobra pa bo v Murski Soboti ob 17. uri v domači dvorani pri Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota po sezoni 2018/19 (23. marca 2019 je bilo v Puconcih 5:4 za takratno Kemo), ponovno prekmurski derbi, a tokrat v pravem pomenu besede, saj se obeta obilo dobrega namiznega tenisa in si bodo gledalci lahko ogledali zares vrhunski namizni tenis, kar so igralci obeh ekip pokazali dan pozneje 15. oktobra 2023 na 1. odprtem članskem turnirju v Murski Soboti. 

 1. odprti turnir Republike Slovenije za člane in članice

V nedeljo, 15. oktobra 2023, je v Murski Soboti potekal 1. odprti turnir Republike Slovenije za člane in članice. Na turnirju je bilo prijavljenih 48 igralk in igralcev iz 13. slovenskih klubov. 1. mesto je osvojil Damjan Zelko (Kema Murexin), 2. mesto Gregor Zafoštnik (Mura Sobota), 3.-4. mesto sta si razdelila Bojan Ropoša (Mura Sobota) in Matevž Črepnjak (Maribor), med 8 najboljših se je uvrstil Tomaž Pelcar (Kema Murexin). Vsi so v svojih predtekmovalnih skupinah osvojili 1. mesta in se tako uvrstili na glavni del turnirja, kamor sta se uvrstila z 2. mestom v svoji predtekmovalni skupini še Jan Lipič (Kema Murexin) in Prekmurec Smiljan Mekicar (Vrhnika) in nato izgubila v prvem kolu. Pri članicah je 1. mesto osvojila Sara Tokić (Vrtojba), 2. mesto pa Enya Moltara (Kajuh – Slovan). Na finalni turnir sta se z osvojitvijo drugih mest uvrstili vsaka v svoji predtekmovalni skupini tudi Blažka Harkai in Ema Crnkovič (Kema Murexin) pri članicah. Ema Crnkovič je izpadla v četrtfinalu, Blažka Harkai pa v osmini finala.

Na turnirju so igrali še člani Mura Sobota, ki pa se niso uvrstili na glavni turnir. Sara Tanšek in Luka Šantavec sta osvojila vsak v svoji predtekmovalni skupini 3. mesto, Igor Vinčec, Nejc Titan, Aljoša Grčar in Martina Komovec pa so osvojili vsak v svoji predtekmovalni skupini 4. mesta.

 FOTO: NTK Mura Sobota. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2023 ob 7:55 gost

      Po zgornji sliki sodeč je to veteranska liga !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2023 ob 14:47 Mitja gost

        Najboljsi mlajši igrajo v tujini. Mladih v Sloveniji je pa malo v prvi slovenski ligi, saj se zelo malo mladine odloči za treniranje v času študija in tudi v srednji šoli jih precej odneha, saj trenirati 7-10 krat na teden plus vse vikende lige, tekmovanja…Vsak, ki je vložil ogromno ur v svojih mladih letih za trening pa lahko tekmuje še dolgo in v čem je problem?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2023 ob 16:58 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mičo,vsi,ki so kaj dosegli,so dosegli v Sloveniji,nato drugje,jebeš ti Österraich,pa vso govedino okoli nas,BODIMO SLOVENCI!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2023 ob 20:10 Pohorčan gost

      Jas tudek pimplan s svojimi bilicame.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.