https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste tudi vi spodbujali črno-bele na tribuni?

23.10.2023  

Muraši so v 13. krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji gostili Koper. Ekipi sta se razšli z neodločenim izidom 2:2.

Sobočani so bili na tekmi s precej priložnostmi blizu svoji prvi zmagi na domačem igrišču v tej sezoni, a v končnici tekme ostali brez nje. Koper je s pritiskom v zadnjem delu obračuna prišel do točke in s tem podaljšal niz neporaženosti na devet tekem. Mura s štirinajstimi točkami ostaja šesta na lestvici. 

Potem ko uvodne minute niso ponudile pravega zaključka, je v deseti do strela v kazenskem prostoru prišel Amadej Maroša, vendar je preslabo streljal, da bi lahko premagal Klemna Hvaliča v koprskih vratih. A že v 11. minuti so črno-beli povedli, ko je po protinapadu zadel Žan Trontelj po lepi podaji v kazenski prostor Dardana Shabanhaxhaja.

Sobočani so bili še naprej konkretnejši, imeli še nekaj obetavnih napadov, Koprčani pa so prvič nevarno streljali v 26. minuti, ko je z razdalje streljal Ramazan Orazov, Klemen Mihelak pa je žogo odbil, tako kot malo pozneje še poskus z glavo Timotheja Nkade.

Vse odločnejši Koper, ki zaradi poškodbe še naprej pogreša razpoloženega Nika Omladiča, je v 34. minuti tudi zadel, vendar je bil pred strelom Franja Prceja Bede Osuji, ki je podaljšal žogo do Prceja, v prepovedanem položaju. V 45. minuti pa je imel Murin napadalec Maroša novo lepo priložnost za podvojitev prednosti, vendar je z dobrih desetih metrov zgrešil cilj. 

Že v prvi minuti nadaljevanja so gostitelji povečali prednost, ko je Ahmed Ankrah v svojem kazenskem prostoru po slabi podaji Hvaliča izgubil žogo, do nje je prišel Maroša in zadel za 2:0. V 55. minuti bi lahko Mura prišla do novega zadetka, a je Michael Pavlović žogo odbil pred golovo črto.

V 62. minuti je na drugi strani Osuji meril čez gol, pet minut pozneje pa so Primorci unovčili pritisk, potem ko je Maks Barišić zadel z diagonalnim strelom z desne strani kazenskega prostora. Maroša je takoj zatem na drugi strani zadel le zunanji del mreže, Enej Jelenič pa je v 72. minuti žogo poslal v Mihelaka.

Koper je nadaljeval pritisk, iskal izenačujoči zadetek, od 85. minute pa igral z igralcem več po drugem rumenem kartonu Roka Jurišića, ki je nespametno brcnil žogo po sodnikovem pisku. To so Primorci takoj unovčili, Jelenič je streljal oziroma podal z desne strani, žoga pa je na koncu končala v mreži Mure za 2:2. 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2023 ob 18:52 pišti gost

      Po slikah sodeč izgleda kot če bi prisostvovali smrtni obsodbi ! Pogledi izrojeni ,debilski , brez smeha--veselja na obrazu . Takšnih navijačev klub NE potrebuje !

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2023 ob 19:07 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2023 ob 19:08 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2023 ob 19:57 kontra gost

      Pa ja saj so pa itak murini navijači vsi debili.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2023 ob 20:13 gost

      Nerazumljivo: navijači so bili po tekmi žalostni trener pa veseli.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2023 ob 20:19 gost

      Tou je vse za en velke kurac

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2023 ob 21:45 df gost

      Ge sem bil, pa sem se u momentu kad su ovi izjednačili rezultat od šoka usrao i morao sam kuči.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.10.2023 ob 22:54 AJAJAJAJAJ gost

      Što še hodi gledat to goričko klantoško ekipo, ki ne ve špilati nogometa? To je kak če bi gledo SAMO BEDAKI IN KONJI.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.10.2023 ob 5:04 Markojca gost

      Jes bi samo povejdala, ka tiste šteri odejo glejdate tou bedo so nej pri prave pamete!!!! Pa naj razmislejo što je bole beden ale one ali pa tej ka nemajo trij čiste o fusbale. DAJMO NAŠE MARKE.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2023 ob 7:00 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Markojcs ti pa maš pojma tvoji marki do spomladi leteli po lestvici doj ka de se se kadijlo.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.10.2023 ob 13:45 ,kva gost

      ge pa so strasni gringusi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.