https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Srednjeveški in čarovniški program privabil številne obiskovalce

RIS Dvorec Rakičan, 28.10.2023 ob 18:50  

V Dvorcu Rakičan se je začel drugi dan štiridnevnega srednjeveškega in čarovniškega dogajanja v okviru prireditve Ples - noč čarovnic.

 

Obiskovalce je ob prihodu na idilično lokacijo grajskega dvorišča pričakal zelo zanimiv srednjeveški in čarovniški program.

Najmlajši so lahko uživali v srednjeveškem interaktivnem programu s pestro vsebino, vse od mečevanja, orožarstva, pa do prikaza življenja v srednjem veku, ki ga za vrhunec pospremi še srednjeveški nastop z viteškim turnirjem, srednjeveškimi plesi in delavnicami.

Otroke so razveseljevale čarovniške, cirkuške, plesne in lutkovne predstave.

Tako je otroke navdušil čarovnik Sam Sebastian. Nadalje pa jih je razveselila otroška predstava Čarobna krona.

Obenem pa so lahko otroci uživali v čarovniških delavnicah, poslikavi obraza, se preizkusili v lokostrelstvu in še mnogo več.

Čarovniškim predstavam in plesnim nastopom je nato sledil še spektakularni ognjeni šov, po čarovniški razsodbi pa bo obiskovalce v mrak pospremil še prižig grmade.

Za ogrevanje sobotnega vzdušja med grajskimi zidovi pa je nedvomno poskrbel nastop skupine Polkaholiki.

Današnjo glasbeno poslastico na glavnem odru pa pripravljajo: Romano Glauso, Maraaya, Severina in Rock Partyzani. V šotoru pa bodo za ogreto ozračje poskrbeli izmenično Polkaholiki in skupina Weekend Band.

V nedeljo pa se obeta nastop teh zvenečih glasbenih imen: DJ Mattias, DJs from Mars, Alle Farben, Modrijani, Luka Basi in DJ Kiki. V ponedeljek pa vas bodo zabavali DJ Kiki, Let 3, Joker Out, Voyage, skupina Blue Planet in Dinna.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija