https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pomerili so se veterani Nafte 1903 in Mure

Športni park Lendava, 29.10.2023  

V sklopu praznovanja občinskega praznika Občine Lendava in odprtja nogometne akademije so se v Športnem parku v Lendavi minuli četrtek, pomerili veterani NK Nafte 1903 in NK Mure.

Občina Lendava je obeležila občinski praznik, ki je bil letos športno obarvan. Posebna pozornost je bila namenjena obeležitvi 120. obletnice igranja nogometa v Lendavi. Ta pomemben jubilej so obeležili s številnimi dogodki, med drugim je potekala nogometna tekma med veteranskima ekipama NK Nafta 1903 in NK Mura.

Tekma na nogometnem igrišču v Športnem parku v Lendavi je navdušila ljubitelje nogometa, saj so veterani dokazali svojo predanost in strast do najbolj priljubljene igre na svetu. Tekma se je končala z neodločenim izidom 2:2 (1:1).

Za veterane NK Nafte 1903 so zaigrali Roland Polareczki, Peter Pečelin, Ladislav Šabjan, Dean Novak, Leon Šooš, Janos Meszelics, Zlatko Herceg, Marjan Drvarič, Julian Lebar, Laszlo Horvath, Nikolaj Biro, Leon Horvat, Gregor Bunc, Gregor Plevel, Luka Murk in Gojko Lukić. Klop: Safet Jahić, Slavko Režonja, Tine Pečelin, Vladimir Šooš, Laszlo Kerek, Peter Zadravec, Peter Gruškovnjak, Borut Gerenčer, Boštjan Zemljič in Vedran Vinko.

Za veterane NK Mure so zaigrali Denis Kežmah, Blaž Kous, Dragan Miličević, Srečko Kovačec, Goran Logar, Štefan Horvat, Iztok Kerčmar, Drago Car, Goran Dervarič, Zdenko Merič, Franc Krančič, Tadej Jančar, Dejan Vrečič, Jožef Kokaš in Robert Belec. Klop: Sebastijan Rajnar, Daniel Škrbić, Vinko Buzeti, Franc Cifer, Duško Vicković in Goran Gutalj.

Strelci: 1:0 Roland Polareczki, 1:1 Denis Kežmah, 1:2 Blaž Kous, 2:2 Roland Polareczki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tomaž Galič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2023 ob 7:19 gost

      Gremo na nogomet ,,,, pridi pepa pujsa , da zaigrama !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2023 ob 7:29 hat perse gost

        Kaj debeli Gruška iz Beltinci dela na stadion. On v svoja firma pomočni voda meszter.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2023 ob 7:47 gost

      Te pa pravijo, ka se Murasi pa Naftasi mrzijo. Poglednite si tou prijatelstvo, vougri so murase pozvali veterane na obletnico. Lepou. Vupam, ka so tuj Gorgonzole, gringose pozvale na kozarcek ali dva zlahtne kapljice iz Lendavskih goric.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2023 ob 15:08 gost

        Zdaj še vsak lahko igra lopta. Kaj to bila nekad Nafta ali danas veterani Nafta. Beltinci Gruška dobra fudbaler. Mindig szomjas.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2023 ob 9:37 ...... gost

      kdaj za vraga pa je Slavko Režonja igral za nafto, pa ta človek sploh ne ve ali je žoga okrogla ali oglata, glavno, da je pri skledi.Bumbar debeli.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.