https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Križevski vrtec bo dobil prizidek

26.10.2023 ob 11:30  

Župan Občine Križevci Branko Slavinec in direktor gospodarske družbe Zidarstvo Maučec d.o.o., Viljem Maučec, sta v sredo, 25. oktobra 2023, podpisala gradbeno pogodbo za gradnjo prizidka k vrtcu Križevci.

Občina Križevci je v mesecu septembru objavila javno naročilo za izvajalca gradbenih del. Med šestimi ponudniki je najugodnejšo ponudbo podalo podjetje Maučec d.o.o., ki bo izvedlo gradbena dela v vrednosti 464.745,14 evra z davkom na dodano vrednost.


Dela se bodo izvajala od novembra letos do konca maja prihodnjega leta. Gradbeni nadzor nad investicijo bo vršila gospodarska družba GIBS d.o.o., ki jo zastopa Simon Balažič, so sporočili iz Občine Križevci. 

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.