https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili včeraj na tekmi v Fazaneriji?

Murska Sobota, 5.11.2023  

Nogometaši Mure so v 15. krogu Prve lige Telemach premagali Aluminij z 1:0 (0:0).

Uvod tekme ni ponudil prav veliko razburljivih dogodkov, po slabe pol ure so domači sicer prišli do priložnosti, a še takrat je bil Kobie Morris v prepovedanem položaju. Vse do konca polčasa gledalci niso videli strela v okvir vrat, tudi Ben Cottrell je bil nenatančen ob izteku prvih 45 minut.

Sobočani so povedli v 53. minuti. Po kotu z desne strani je Amadej Maroša z glavo podaljšal žogo proti Filippu Tripiju, ta pa je iz bližine brez težav zadel za 1:0.

Mura je bila znova aktivna v napadu v 81. minuti, ko je od daleč sprožil Matic Maruško, vendar Jan Petek ni imel težkega dela. Malce zatem je Aluminij prišel do kota po nevarnem strelu Jakova Katuše, vendar ga ni izkoristil, Artem Bilji pa je nov Aluminijev napad zapravil v 89. minuti s previsokim strelom z 20 metrov.

Že v sodnikovem dodatku je Bamba Susso preslabo streljal z glavo, Tin Matić pa je tik pred koncem celo zadel, a je bil globoko v prepovedanem položaju.

Mura bo v 16. krogu prihodnjo nedeljo gostovala pri Olimpiji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2023 ob 16:21 gost

      Kdo od teh (navijačev ) izgleda normalno ??? NIHČE !!!!!!! Vsi bulijo tja v tridni ! Sramota socialci !

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2023 ob 22:25 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.11.2023 ob 8:48 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Vej pa prijdi pred nas pa nan talaj socialce pa podobno. Za tipkovnico si močen.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2023 ob 17:04 CELJAN gost

      TA TRENER CELJA MORA ZAPUSTITI KLOP CELJA. TO KAR SO DANES POČELI NIMA ZVEZE O NOGOMETU.NATIRATI TEGA KRNARJA.NIMA POJMA OD NOGOMETU

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2023 ob 17:57 gost gost

      Samo nigometni strokovnjaki se oglašate, ste pa budale primitivne nakubik.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.11.2023 ob 3:40 GOST gost

      GOST OB 17.57 TI SI NAJVEČJI IDIOT NA ZEMLJI.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.11.2023 ob 18:57 Markojca gost

      Jes samo tou bi štela povejdate, ka tiste keri odite tou gledate ste rejsan prave hepane, babe pa bi mogle rajši izkoristete pocejne tok. Ges pa rajši iden po buntaj, pa si kujpen kakšne šoulnje pa Đofije robačo.....pa še kaj iden pojesti pa spite.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.