https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta po zmagi na zaostali tekmi vodilna na lestvici

10.11.2023  

V četrtek, 9. novembra 2023, je bila v Športnem parku Lendava odigrana zaostala tekma 3. kroga 2. slovenske lige, kjer so nogometaši Nafte 1903 premagali Ilirijo 1911 z 2:0. Lendavčani so se s tem zavihteli na vrh lestvice.

Nafta 1903 - Ilirija 1911 2:0 (0:0)

(Bončina v 56. min, Paljk v 82. min)

Nafta: Nemeth, Erniša, Urh, Dinnyes, Gergö, Novinič, Rebernik, Pigac, Polić (od 76. Vuica), Igrec (od 76. Paljk), Bončina.

 

Ilirija: Dermastija, L. Nadarević (od 67. Stojinović), Zukić, Štricelj (od 78. Lukežič), Djermanović, Rorič, Jug (od 59. I. Nadarević), Špernjak, Cukjati, Korošec, Medič Slaček.

 

Sodniki: Golob, Šprah, Burjan.

Rumeni kartoni: Polić, Nemeth; Špernjak, Korošec. 

Štiristo gledalcev v Lendavi v prvem polčasu tekme ni videlo zadetkov. Za domače sta v drugem polčasu zadela Toni Lun Bončina in Matic Paljk. Z zmago so se Lendavčani zavihteli na vrh lestvice, kjer imajo 36 točk oziroma tri več od Beltinčanov ter pet od Primorja.

Nogometaši Nafte se bodo v 17. krogu tekmovanja v ponedeljek, 13. novembra 2023, na domačem igrišču pomerili z Bistrico. Tekma bo ob 16. uri. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2023 ob 23:57 Alla gost

      Vroča dekleta čakajo na vas na ----- www.Xmiss.pw

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.