https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti bo zaprta ta ulica

20.11.2023 ob 16:05  

Jutri, v torek 21. novembra, bo vzpostavljena polovična zapora ulice Mikloša Kuzmiča v Murski Soboti.

Od srede, 22. do petka 24. novembra 2023 bo vzpostavljena POPOLNA ZAPORA ulice Mikloša Kuzmiča, in sicer od Tišinske ulice do ulice Štefana Kovača zaradi priprave in asfaltiranja ceste in pločnika v sklopu projekta »Nadgradnja vodovoda sistem B«.

Stanovalcem ulic Mikloša Kuzmiča, dela Prešernove ulice, Ulice ob Kanalu, Miklošičeve ulice, Naselje ljudske pravice bo omogočen dostop.

Obvoz bo mogoč preko Tišinske ulice in ulice Štefana Kuzmiča.

Vse udeležence v cestnem prometu prosimo za upoštevanje označenega obvoza in ostale signalizacije. Prosimo za strpnost in razumevanje, sporočajo z murskosoboške občine.

* Foto: Fb MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.11.2023 ob 16:34 gost

      V murski soboti je vse prekopano od severa do juga in od vzhoda do zahoda. Edino center je celi tja pa itak ne moreš mimo grbin zapor izrezane ga asvalta mimo delih zapor ali celih.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.