https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen nastop soboških članov namiznega tenisa

Murska Sobota, 24.11.2023  

Minuli vikend je bil člansko obarvan in z odličnimi rezultati soboških članov.


V soboto 18. 11. je bil na sporedu 6. krog v I. slovenski namiznoteniški ligi za člane. V Murski Soboti je ekipa Mura Sobota I s 4:0 v dobri uri igre premagala Krko iz Novega mesta. Vsak po eno zmago so dosegli Mitja Horvat, Gregor Zafoštnik in Bojan Ropoša ter dvojica Mitja Horvat – Gregor Zafoštnik. V ekipi je bil še Gregor Kocuvan.

V Puconcih pa je domača ekipa Kema Murexin izgubila proti ŠD SU iz Novega mesta z rezultatom 2:4. Dvoboj je trajal kar 3 ure. Za Kemo Murexin sta vsak po eno zmago dosegla Damjan Zelko in Tomaž Pelcar, obe tekmi pri rezultatu 2:2 pa so izgubili tesnih 2:3. Luka Norčič proti Juretu Slatinšku in Tomaž Pelcar proti prvemu igralcu lige že nekaj sezon Urošu Slatinšku.

Tomaž Roudi iz Črenšovec je za Maribor zmagal v svojem posamičnem dvoboju in tudi v dvojicah s soigralcem Gregorjem Komcom, proti Interdiskontu. Na koncu je bilo 4:1 za Maribor.

Trenutni vrstni red : 1. mesto Savinja 6/0 in 12 točk, 2. mesto ŠD SU 6/0 in 12 točk, 3. mesto Mura Sobota 5/1 in 10 točk, 4. mesto Maribor 4/2 in 8 točk, 5. mesto Kema Murexin 3/3 in 6 točk, 6. mesto Interdiskont 2/4 in 4 točke, 7. mesto Krka 2/4 in 4 točke, 8. mesto Mengeš 1/5 in 2 točki, 9. mesto tempo Velenje 1/5 in 2 točki ter 10. mesto Kajuh-Slovan 0/6 in 0 točk.

V naslednjem kolu je v Mariboru v soboto 25.11. derbi za trenutno 3. mesto na lestvici med aktualnimi državnimi prvaki Mariborom in ekipo Mura Sobota. Člani Keme Murexin gostujejo v Velenju, njihove članice pa igrajo doma proti Arrigoniju iz Izole ob 17:00 uri v Zeleni dvorani v Puconcih. Tudi v drugi moški ligi so v soboto tekme in sicer igrajo Kema Murexin II doma dopoldan ob 10:00 najprej proti Savinja KPM II in nato popoldan ob 14:00 še proti Savinja III. V tretji moški ligi pa ima ekipa Mura Sobota II samo eno tekmo in to v Ravnah na Koroškem pri vodilni ekipi Interdiskonta II.

2. odprti turnir republike Slovenije za člane in članice

V nedeljo 19. 11. je bil v Puconcih 2. odprti turnir RS za člane in članice. Odličen rezultat sta dosegla Gregor Zafotšnik s 1. mestom in Bojan Ropoša z 2. mestom (oba Mura Sobota) ter tudi Tomaž Pelcar (Kema Murexin) je s 3. mestom dosegel lep rezultat. Med 8 najboljših se je uvrstil Mitja Horvat ( Mura Sobota ) pri članih in kar tri članice kluba organizatorja pri članicah, Staša Matis, Blažka Harkai in Ana Kovačec. Luka Norčič in Damjan Zelko sta izpadla v osmini finala, Jure Smodiš (vsi trije Kema Murexin) pa je izpadel v prvem kolu glavnega tekmovanja, na katerega pa se nista uvrstila Jan Lipič in Ema Crnkovič (oba Kema Murexin) ter Nejc Titan, Robert Gerenčer in Martina Komovec (si Mura Sobota).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.