https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vermezović: »Nasprotnika ne smemo podcenjevati«

Mestni stadion Fazanerija , 22.11.2023  

Mura bo jutri gostovala v Šenčurju, kjer bo odigrana pokalna tekma proti NK Eltron Šenčur. Pred tekmo sta svoje misli strnila trener Mure Vladimir Vermezović in Nikola Jovićević.

Kako ste izkoristili dneve po tekmi z Olimpijo?

V začetku so se igralci malo odpočili, nato pa smo na treningih dali poudarek na primanjkljajih, ki smo jih morali odpraviti. Tako sem zadovoljen, kaj je ekipa pokazala na treningih.

Pokalna tekma s tretjeligašem Šenčurjem?

Kljub temu, da gre za ekipo iz tretje lige, ga kot nasprotnika ne smemo podcenjevati. Gre za ekipo, ki igra nogomet že dalj časa. Njihova ekipa se je izšolala v nogometnih šolah in nekateri člani so prišli k njim iz višjih lig. V pokalu pa je vse mogoče. Mi se bomo potrudili, da ne bo velikih presenečenj. Tekma bo tudi test, december se približuje kot tudi prestopni rok. Nekateri v ekipi so v zadnjem času pokazali dober napredek, čeprav še vedno obstaja možnost za izboljšave, pove trener.

Imate v načrtu kakšne menjave za jutrišnjo tekmo?

Vsi v ekipi so igralci za prvo postavo in vsak si zasluži priložnost za igro. In prihajajo močne tekme, kjer morajo vsi igralci biti pripravljeni, da igrajo vseh 90 minut. Nogomet je igra, kje ne gre popustiti. In kljub temu da smo v različnih ligah, mora biti v naši ekipi najmanj enaka borbenost in trud kot pri nasprotniku. Saj če ne bo, bo lahko nastal problem. Ker se je že znalo zgoditi, da je ekipa iz tretje lige prišla v prvo ligo in postala enakovreden nasprotnik. 

Kakšne so vaše izkušnje s pokalnimi tekmami?

Niso slabe. Pokal je najhitrejši način, da se pride do Evrope. In na pokalnih tekmah je vse mogoče. In ravno zato so pokalne tekme tudi tako zanimive.

Ste že kaj razmišljali glede prihodnjih tekem, ki vas čakajo? Koliko razmišljate že o tekmi z Mariborom? 

Sem razmišljal. V teh tekmah bodo pokazale svoj delež izkušnje ekip. Gre za močne ekipe, ki imajo takšno sestavo, da lahko zaključijo tekmo drugače, kot naša ekipa. In teh napak bo čedalje manj v naši ekipi, saj se to igralci naučijo lahko samo z igro ter preko svojih izkušenj. V bistvu še nič ne razmišljamo glede Maribora. Gremo korak po korak. Zdaj nam je najbolj pomembna tekma s Šenčurom in po tekmi bomo razmišljali o Mariboru. 

Nikola Jovićević pa pove, da so minule dneve na začetku izkoristili za počitek, nato pa so na treningih delali na stvareh, ki so bile slabše izvedene na tekmah.

Čaka vas pokalna tekma? Kako se igralci pripravljate na take tekme, na tekme s tretjeligaši?

Zavedamo se kaj pokal prinaša in moramo to tekmo odigrati maksimalno. Ciljamo na zmago, ne glede da je Šenčur v tretji ligi, moramo pokazati kdo smo in tekmo tudi zmagati.

Kaj morate po vašem mnenju narediti v prihodnje? In se lahko Mura povzpne, kaj višje na lestvici?

Najboljše moramo odigrati vsako tekmo in doseči čim več zmag. Mura se lahko povzpne višje na lestvici, to je tudi naš cilj, je pove Jovićević.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2023 ob 12:56 gost

      Ajmo Mura, Šimundži 3 komada in zmaga. Preide Antolin domov.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.11.2023 ob 16:53 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2023 ob 18:07 gost

      Vam dosti manjka zato tudi točke.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2023 ob 21:04 Nič od nič gost

      Rajbar izjavil da nega več pejnez tak ja mogoče še eno sezono pa adijo mura Taj ka Mihelaja še proda pa pejneze pobere

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.