https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Črni petek – kdaj in kako ga najbolje izkoristiti?

24.11.2023 ob 6:05  

Črni petek je dan, ki ga ljubitelji nakupov in iskalci ugodnih ponudb vsako leto nestrpno pričakujejo.


Črni petek sledi ameriškemu prazniku zahvalni dan, ki je vedno četrti četrtek v novembru. Zato je letos črni petek, 24. novembra 2023. Tradicionalno ta dan označuje začetek božične nakupovalne sezone.

 

V Sloveniji in po celem svetu se trgovci in spletne strani pripravljajo na ta dan z izjemnimi popusti in akcijami, ki privabijo množice kupcev, željnih prihrankov. Kljub ugodnim nakupom je pomembno, da kupujete le izdelke, ki jih resnično potrebujete. Z dobrim načrtovanjem in previdnostjo lahko ta dan izkoristite za ugodne nakupe. Vse ponudbe namreč niso tako ugodne, kot se zdi na prvi pogled.

Kupujte toliko, kot potrebujete in predvsem naj vas ti nakupi ne pahnejo v rdeče številke. Določite si proračun, koliko lahko zapravite, če se impulzivnim nakupom ne morete odpovedati. In najbolj pomembno, premislite, ali vse te izdelke po ugodnih cenah res potrebujete.

Pri spletnih nakupih ne pozabite na spletno varnost in zato uporabljajte močna gesla. Pri nenormalno visokih popustih je pametno preveriti spletno stran in s tem poskrbeti za svojo spletno varnost.

Foto:pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2023 ob 8:50 gost

      Zdaj se najbolj splača kupiti spodnje perilo ker so novoletne zabave pred vrati.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2023 ob 12:35 gost

        Res je potrbno jih moraš menjati ,,,, ker so že trdi kot beton , če jih vržeš v steno , padne stena ! 8:50

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.