https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura v pokalnem tekmovanju premagala Šenčur

23.11.2023  

V nogometnem pokalu Pivovarna Union sta si napredovanje v osmino finala zagotovili zasedbi Maribora in Mure. Črno-beli prav so bili v gosteh z 2:0 boljši od Šenčurja.

Eltron Šenčur – Mura 0:2 (0:1)

(Proleta 45. min, Turudija 85. min)

Danes sta bila na vrsti še zadnja prvoligaša. Maribor je že v prvih 50 minutah postavil temelje k zmagi v Ajdovščini. Prvi zadetek si je tretjeuvrščena zasedba 2. SNL zabila sama, ko je lastno mrežo v 22. minuti zatresel Haris Dedič.

Marko Kolar je vodstvo gostov podvojil v 30. minuti, v peti minuti nadaljevanja pa je bil natančen še Marin Laušić. Častni zadetek za domače je v 93. minuti dosegel Žan Bešir.

Pri tretjeligašu (zahod) Eltronu Šenčurju je gostovala Mura in zmagala z 2:0. Oba gola so Prekmurci dosegli ob koncu polčasov. Prvega je v 45. minuti dosegel Borna Proleta, pet minut pred koncem dvoboja pa je zadel še mladi Luka Turudija.

Že v sredo so si med prvoligaši osmino finala zagotovili nogometaši Olimpije, Rogaške, Kopra in Radomelj, medtem ko sta morala premoč drugoligašema priznati zasedbi Domžal in Celja. Nafta 1903 je po enajstmetrovkah izločila Celjane.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2023 ob 22:06 gost

      NŠ Mura bo pokalni prvak Slovenije !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2023 ob 0:22 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.11.2023 ob 22:08 lepec gost

      Strašno! Velik uspeh beton mešalcev!!!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.11.2023 ob 22:20 gost

      Jaz pa mislim, da bo to leto senzacija in bo Središče ob Dravi pokalni prvak.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2023 ob 23:35 Alissa gost

      Vroča dekleta čakajo na vas na ----- Xmiss.pw

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2023 ob 7:49 gost gost

      MURA VODSTVO ODLOČI SE STE ZA POKAL ALI NE DRUGIČ NE BO SREČE Z REZERVAMI V PRVENSTVU STE FUČ ČUVATE SE ZA MARIBOR BOMO VIDELI VSE SILE V POKAL IMA ŠANSE

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.