https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odziv županov na tiskovno konferenco župana Občine Radenci

24.11.2023 ob 14:00  

Odziv županov pomurskega vodovodnega sistema C na tiskovno konferenco župana Občine Radenci z dne 21. 11. 2023.

Županji in župani občin Apače, Gornja Radgona, Sv. Jurij ob Ščavnici, Križevci, Veržej, Ljutomer in Razkrižje ugotavljajo, da je župan Občine Radenci brez soglasja ostalih soustanoviteljic Javnega podjetja Prlekija enoznačno interpretiral poročilo pregleda poslovanja javnega podjetja.

"Od njegovih navedb se distanciramo in sporočamo, da je edino mesto za razreševanje težav znotraj sistema C in javnega podjetja Prlekija zgolj in samo na sejah sveta ustanoviteljic oziroma za skupno mizo z vsemi sogovorniki. Težav ne rešujemo z novinarskimi konferencami in in na družbenih omrežjih," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da na zadnji seji sveta ustanoviteljic javnega podjetja Prlekija, ki se je župan radenske občine Leljak ni udeležil, sprejeli pomembne sklepe in zaveze v smeri reševanja težav sistema C.

"V tej smeri si bomo prizadevali tudi v prihodnje - z ali brez Občine Radenci. Vsekakor je Občina Radenci neločljiv del sistema C in dobro bi bilo, da pristopimo h konstruktivnemu delovanju vseh partnerjev," so še zapisali.

Kar je Leljak povedal na novinarski konferenci si lahko preberete tukaj.

* Foto: izrez zaslona

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2023 ob 14:44 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.11.2023 ob 5:29 Geh heim gost

        https://youtu.be/wZvgznlHpGo _ home https://youtu.be/bjI5t2hKGD4 https://youtu.be/z0Au7MZ0l3I https://youtu.be/8KFsl3THdZg

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2023 ob 17:46 123 gost

      Gornja tema z Slavincem zablokirana, na slikah sami lopovi ki vlečejo subvencije od države

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2023 ob 17:49 gost

      Točno tako , če bi bili pošteni jih ne bi blokirali , to je dokaz ! 123

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.11.2023 ob 19:14 gost

      Vsi keri so prikriti tajkuni lopovi oligarhi kot na sikaj za kere je prepovedano komentirati je najbolje da ostanejo doma pa jih nihče nebo pljuvaj. So pa na vseh prireditvah z kozarčki v roki in polno obloženimi mizami vse zastonj. Potem se pa čudijo ko jih ljudje plavajo in ko jih policija ustavi pijane.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2023 ob 19:35 sobočanec gost

      Na blokiranem porrtalu za komentarje, sami kozojebci, zakaj ? »Business Point«, ker še niso slišali za zaščito slovenskega jezika in to vključno z župnikom MOMS !? Zdaj bomo pa - »Business Pointali«

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.11.2023 ob 10:00 gost

      Škoda, da župani niso navedli niti enega dejstva, s katerim bi Leljaku dokazali, da laže. Same floskule. Sicer Leljaku kot pravnomočno obsojenemu lopovu ne verjam nič, ampak kar tako na pamet pa verjetno le ne govori…

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.