https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Člana Judo kluba Murska Sobota uspešna na prvenstvu v katah

29.11.2023  

Minulo nedeljo so bile Ravne na Koroškem prizorišče državnega prvenstva v katah ter hkrati četrtega slovenskega odprtega prvenstva v katah.

Organizacija tekmovanja je bila v rokah Komisije za kate in Judo kluba Ravne na Koroškem. To prvenstvo je bilo zgodovinsko, saj je prvič vključevalo tekmovalce v kategorijah mladincev in kadetov, kar je predstavljalo izjemen korak naprej v razvoju tekmovanj v katah v Sloveniji. Skupaj se je pomerilo 61 parov v petih članskih katah, dveh mladinskih katah ter treh kadetskih katah. Na tekmovanju je sodelovala tudi Oskar Balažic in Aljaž Pertoci člana Judo kluba Murska Sobota.

Tekmovala sta v Nage No Kata in Nage No Kata 3G. Vsak tekmovalec lahko tekmuje kot tori-tisti, ki izvaja in uke-kot partner pri izvedbi.

Dosegla sta lepe uvrstitve, in sicer:
Člani: 6. mesto Nage No Kata (člani) Aljaž Pertoci (tori), Oskar Balažic (uke),
Mladinci: 4. mesto Nage No Kata Aljaž Pertoci (tori), Oskar Balažic (uke) in
Kadeti: 5. mesto Nage No Kata 3G Oskar Balažic (tori), Aljaž Pertoci (uke).

Na Slovenskem odprtem prvenstvo skupaj sta dosegla 7. mesto Nage No Kata Aljaž Pertoci (tori), Oskar Balažic (uke).

FOTO: Judo kluba Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2023 ob 14:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2023 ob 19:27 Svizec gost

      Kos, ka se moreš stalno rijvati na sliko?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.11.2023 ob 14:16 Ipon gost

      Zokica se nemre z delom pohvaliti, se pa z svojo prisotnostjo na sliki potrudi, da se potem ljudje kateri ne poznajo JUDO ozadja lahko ozirajo za njim in se smejijo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.