https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

KMN Meteorplast prekinil serijo slabših rezultatov

2.12.2023  

Sinoči so bile odigrane tri tekme 9. kroga 1. slovenske futsal lige.


Dosežni so bili naslednji rezultati: THE Nutrition Extrem – Sevnica 0:3 (0:2), Siliko Vrhnika – Bronx Škofije 10:1 (5:0) in Dobrepolje – Meteorplast ŠIC bar 2:5 (1:2). Tekma Dobovec – Oplast Kobarid bo zaradi igranja slovenskega prvaka v ligi prvakov odigrana pozneje. Po nepopolnem 9. krogu je v vodstvu vrhniški Siliko s 24. točkami.

Prleška ekipa se z gostovanja pri Dobrepolju vrača s suvereno zmago, s katero je prekinila niz nekaj slabših rezultatov ter se znova povzpela na tretje mesto prvoligaške razpredelnice (13 točk). Meteorplast ŠIC bar tako ostaja neporažen proti Dobrepolju, proti kateremu je v prvoligaški konkurenci odigral devet tekem, od katerih je osem odločil v svojo korist, ena tekma pa se je končala z neodločenim izidom.


Ljutomerčani so svojo premoč v prvem polčasu kronali z zadetkoma Anteja Matana (10. minuta) in Aljaža Goznika (17.), nekaj upanja pa je gostiteljem vlil mladi 16-letni Erik Novak, ki je tik pred zadnjim sodnikovim žvižgom v prvem polčasu v svoji prvi prvoligaški tekmi zabil zadetek. Zmagovalec je bil odločen v prvih minutah drugega polčasa, ko sta v polno zadela Alen Ruis (24.) in Tim Lipovšek (25.). Domačini so drugi zadetek dosegli v 31. minuti, ko je v polno meril Elvir Dubinović, končni izid tekme pa je v 36. minuti postavil Adrijan Trstenjak. »Obramba je ključ uspeha. Naša obramba še vedno ni na nivoju, a je bilo tokrat veliko boljše, kot je to bilo na prejšnjih tekmah. Če igramo obrambo kot tokrat pridemo tudi do lahkih zadetkov v napadu,« je po tekmi dejal trener ljutomerske ekipe Robert Grdović, vratar Meteorplasta ŠIC bara Tjaž Lovrenčič pa je dodal: »Po štirih slabih tekmah v obrambi smo se tokrat borili, fantje so se dobesedno metali na glavo. V prvem polčasu je domači vratar ubranil veliko naših nevarnih strelov. A smo tokrat zares dobro odigrali v obrambi, kar je tudi naš cilj za vnaprej.«

Meteorplast ŠIC bar bo že v torek, 5. decembra 2023, odigral tekmo 10. kroga. V ljutomerski dvorani ŠIC bo gostil vrhniški Siliko, vodilno ekipo lige. Tekma se bo pričela ob 20.30 uri.

Foto: KMN Meteorplast.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2023 ob 11:39 Mijo gost

      Ma dajte kaki meteorplast. KMN. Vietnam to so bili legende ki jih vc nikoli ne bo.ssrkezi Marinko,cener kristjan-bisa baranja Dean,Simon,Adamo to so Brazilci in ponos ne pa KMN.meteorplast škoda za parket in elektriko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2023 ob 16:20 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2023 ob 11:41 Kume gost

      Kje so igrali ti fantje za NK. Cven in Ljutomer sramota.koliko turnirjev so osvojili sramota.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.