https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Ljutomeru so odigrali 23. turnir v spomin na Janka Makoterja

5.12.2023  

Klub malega nogometa Meteorplast je minulo soboto organiziral že 23. turnir v malem nogometu v spomin na prvega predsednika kluba Janka Makoterja.

V dvorani ŠIC Ljutomer se je za visoke denarne nagrade in prelepe pokale potegovalo 17 ekip iz Hrvaške, Srbije in Slovenije. Prvo mesto je osvojila ekipa Ogrevanje Zamuda iz Žihlave v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, drugo mesto je pripadlo ekipi Meteorplast A Ljutomer, tretje mesto pa zasedla ekipa Žar Mance Smederevo iz Srbije.

V polfinalu je Ogrevanje Zamuda z 2:1 odpravilo Meteorplast B, Meteorplast A pa je bil s 6:0 boljši od ekipe Žar Mance Smederevo. Tekmeca za tretje mesto na turnirju sta izvajala kazenske udarce, s 3:1 pa je bila boljša ekipa iz Smedereva. V velikem finalu je prvi polčas pripadel Ogrevanju Zamuda, katerega je v vodstvo popeljal Bojan Klemenčič, v drugem polčasu pa je za izenačenje poskrbel Adrijan Trstenjak. Sledilo je izvajanje kazenskih strelov, kjer so več sreče imeli igralci Ogrevanja Zamuda in slavili s skupnim izidom 4:3.

- Pokal za fair play je prejela ekipa Meteorplast B Ljutomer.

- Najboljši vratar na turnirju je bil Tjaž Lovrenčič (Meteorplast A Ljutomer).

- Najboljši igralec Rok Šnofl (Ogrevanje Zamuda).

- Najboljši strelec pa je bil Uroš Nikolić (Žar Mance Smederevo) s šestimi zadetki.

Pokale najboljšim je podeljeval predsednik KMN Meteorplast Saša Makoter.

 Več fotografij v spodnji galeriji...  

 Foto: KMN Meteorplast. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.