https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: Srečanje mojstric in mojstrov OOZ Murska Sobota

08.12.2023 ob 15:00  

Na Območno obrtno-podjetniški zbornici Murska Sobota so uspešno izvedli srečanje mojstric in mojstrov OOZ Murska Sobota. Dogodek je združil mojstrice in mojstre, člane zbornice in druge goste, s ciljem praznovanja obrtniških dosežkov, povezovanja članov zbornice in izmenjave znanj.

Sprejem dobitnika visokega priznanja OZS: Franc Maučec - Obrtniški vzor 2023

Franc Maučec, direktor podjetja Steklarstvo Frama iz Beltincev je po močni konkurenci bil izbran s strani komisije za priznanja pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, med štiri finaliste-nominirance za obrtnika leta 2023 in je na slavnostni prireditvi v Brdu pri Kranju prejel naziv Obrtniški vzor 2023. Njegova podjetniška vztrajnost po doseganju zastavljenih ciljev, inovativnost, kvaliteta storitev, skrb za razvoj, okolje in kadre, so lahko zgled vsem.

Sprejem novih mojstrov OOZ Murska Sobota

Od leta 2000 odkar Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije izvaja mojstrske izpite je v Sloveniji bilo podeljenih že več kot 3145 mojstrskih diplom, pri čemer OOZ Murska Sobota prispeva pomemben delež s skupno podeljenimi 224 mojstrskimi diplomami. V letu 2023 je bilo na slavnostnem dogodku v Brdu pri Kranju podeljenih 126 mojstrskih diplom, kar poudarja rast in razvoj mojstrstva.

Novi mojstri iz območja delovanja OOZ Murska Sobota so postali:

  • Geder Kristjan, Gornji Črnci – tesarski mojster
  • Sreš Uroš, Bakovci – slikopleskarski mojster
  • Šinko Kuhar Aleksandra, Skakovci – mojstrica kleparka – krovka
  • Tivadar Boštjan, Gančani – zidarski mojster

Predstavitev kataloga obrti in podjetništva OOZ Murska Sobota

OOZ Murska Sobota je ob letošnji 55. obletnici zbornice izdala nov katalog obrti in podjetništva zbornice. Katalog je namenjen ne le obrtnikom in podjetnikom, temveč tudi lokalnim prebivalcem in širši domači ter tuji javnosti. Z njim želijo izboljšati prepoznavnost svojih članov, povezati obrtnike, podjetnike in potrošnike ter graditi močnejšo, povezano skupnost.

Srečanja se je udeležil tudi župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj. Srečanje mojstric in mojstrov je bilo zaključeno z mreženjem in prijetnih druženjem, so sporočili iz OOZ Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: FB OOZ Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2023 ob 15:19 dédnagymama gost

      Tij so nula kak so mene nej zvali jez san ezermester !!!

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.12.2023 ob 16:41 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2023 ob 18:37 gost

      Obrtna zbornica Murska Sobota pa ima, za razliko od Ljutomerske, dovolj denarja, da uokviri priznanja. Pohvalno!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.12.2023 ob 23:43 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2023 ob 10:42 lujo gost

      Čestitke vsem prejemnikom posebej še gospe Šinko ! Njen drugi priimek nima pomena pri obrtni dejavnosti !!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.12.2023 ob 14:01 Obrtnik iz Prlekije gost

      Gospa Verica Banfi, a bi si prosim vzeli deset minut časa in nesposobneže na Obrtni zbornici Ljutomer podučili, kako se organizirajo svečane podelitve in jim povedali še kaj iz osnovnega bontona? Potem se verjetno naslednjič ne bodo blamirali in zaslužnim članom podeljevali kosov brezvrednega papirja...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.