https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Najmlajši judoisti so se udeležili turnirja v Hočah

10.12.2023  

V soboto, 9. decembra 2023, so se najmlajši judoisti iz Judo kluba Murska Sobota udeležili zimskega judotlona v Hočah.

Judoisti so se na turnirju predstavili v spretnostih igrah in hkrati pokazali pridobljeno znanje. Na tekmovanju je sodelovalo okrog 300 tekmovalk in tekmovalcev iz sedmih klubov iz Slovenije.

Tekmovanja so se udeležili tudi judoisti iz Judo kluba Murska Sobota, vrtčevske skupine in prve triade šolskih otrok.

Najmlajši so tekmovali v naslednjih igrah: premagovanje napihljivega poligona, sumo borba in vlečenje kimone. Ker so najmlajši judoisti vsi zmagovalci, so vsi prejeli zlato medaljo: Jaka Kavčič, Žan Kavčič, Leo Vrbančič, Nik Vrbančič, Izak Ozmec, Tom Pocak, Val Recek inTomi Lorbert. 

Otroci iz 1. triade so se pomerili v štirih igrah: premagovanje napihljivega poligona, borba za pas, vlečenje Ukeca in sumo/judo borba.

Posamično so dosegli naslednje rezultate:

  • Vito Horvat - 2. mesto
  • Kai Balažic - 2. mesto
  • Ruben Škinjar Gajšek - 3. mesto

Več fotografij v spodnji gfaleriji ...

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.