https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, kje danes v Pomurju nudijo brezplačno pravno pomoč

19.12.2023 ob 6:00  

Odvetniška zbornica Slovenije je proslavila svoj praznik z akcijo Dan odvetniške pravne pomoči PRO BONO. 12. Dan odvetniške pravne pomoči PRO BONO poteka v torek, 19. decembra. 

Z dnevom brezplačne odvetniške pravne pomoči, odvetniška zbornica obeležuje dan, ko je iz deželne postala nacionalna zbornica. Namenjen je predvsem posameznikom, ki si zaradi svojega težkega finančnega položaja ne morejo poiskati pravne pomoči.

V letošnji akciji bo znova sodelovalo veliko število odvetnikov. Državljanom bodo pojasnili splošne informacije v zvezi z njihovimi pravnimi vprašanji in jim predstavili pravne možnosti za njihovo rešitev. Letošnji poudarek bo na pravni pomoči prizadetim v poplavah.

Pro bono (brezplačno) pravno pomoč bodo odvetniki nudili v odvetniških pisarnah, po telefonu, preko elektronske pošte ali preko videokonference.

Brezplačno pravno pomoč bodo izvajali tudi številni odvetniki in odvetnice v Pomurju

V Murski Soboti vam lahko svetujejo Karolina Nina Šooš Huber, Oskar Šooš, Zlatko Herceg, Jože Šafarič, Mojmir Šafarič, Simona Horvat, Zvonko Brenčič, Igor Weindorfer, Danilo Hari in Mojca Bertalanič Foršek. V Lendavi vam lahko pomagajo Željko Vrhunc, Maja Vinčec in Irma Hrelja Csaszar. V Ljutomeru Mojca Kosi in v Puconcih Martina Zrinski Gönter. 

Več informacij o odvetnikih, lokacijah in načinu izvedbe lahko najdete tukaj

Vsem, ki si želijo pravno pomoč sodelujočih odvetniških pisarn, v odvetniški zbornici priporočajo, da zaradi večje učinkovitosti z izbranim odvetnikom, stopijo v stik in se dogovorijo za termin za svoj obisk. 

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2023 ob 6:19 gost

      Tema tik pred zdajci ! Saj kakšen dan prej bi pa lahko objavili !

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.12.2023 ob 16:25 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2023 ob 6:40 gost

      Zvonko Brenčič je vredu odvetnik !

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.12.2023 ob 13:50 gost

      Ti vsi odvetniki so samo farsa kao da pomagajo zastonj. Malo morgen to kar ti oni svetujejo si vsak sam lahko prebere na internetu če je pismen. Tudi navadni ljudje zakone bolj razumejo kot ti brezplačni kvazi odvetniki o tistih plačljivih in sodniki pa da sploh ne govorimo. Kajti vsi samo zakon razumejo ko jih ljudje poleg njihove plače še dodatno nagradijo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.12.2023 ob 16:09 ..... jebeš odvetnika, če pozna samo 2 člena zakonov, ki so stranki v pogubo, ko ga najameš si že zgubo gost

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.12.2023 ob 17:04 gost

      To so taki odvetniki keri niti kurjih tatov niso sposobni zagovarjati.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.12.2023 ob 17:23 Karel K. gost

      Kakšni sistem pravosodja imamo v državi takšna je sposobnost odvetnikov. Odvetnik kateri bi hotel delati kot to delajo odvetniki v zahodnih pravnih in zares demokratičnih državah nima nobene možnosti, da bi preživel, da bi lahko nastopal na sodišču v skladu z evropskim pravnim redom. V Sloveniji pa je res zadosti, da pozna le dva člena slovenskih zakonov. Eden od teh je, da mora privilegirana stranka v postopku vedno biti oproščena, drugi pa, da politično nepravoverna stranka mora vedno biti obsojena.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.12.2023 ob 17:26 Karel K. gost

      To propagandistično brezplačno svetovanje je namenjeno le temu, da odvetniki nahecajo določene ljudi in si tako pridobijo naivne stranke.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.12.2023 ob 19:39 gost

      Danes jih niti Furs ne more preganjati da ne izdajo račun za storitev, ker to je praksa čez vso leto in bog ne daj plačila s kartico ker je sled za vplačanim zneskom. Največji utajevalci v državi

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.