https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite za praznični konec tedna

21.12.2023 ob 18:00  

Tudi ta teden smo za vas izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta konec tedna v Pomurju.


Petek, 22. december

Praznični december v Soboti: Božični sejem in koncert

Od 15. ure naprej  se na Drevoredu Martina Luthra, lahko udeležite Božičnega sejma, v sklopu katerega se otroci lahko udeležijo pravljice za otroke v organizaciji PIŠK Murska Sobota na Trgu zmage. Ob 17. uri sledi koncert učencev glasbene šole Muziklub, od 17. ure pa se lahko udeležite koncerta skupine Prašnati.

Čarobni prazniki: Prireditev ob božično-novoletnih praznikih ter dnevu samostojnosti in enotnosti

V organizaciji DOŠ 1 Lendava in Šolskem skladu DOŠ 1 Lendava, se ob 17. uri lahko udeležite prireditve ob božično-novoletnih praznikih ter dnevu samostojnosti in enotnosti v Gledališki in koncertni dvorani Lendava. Od 16. ure naprej pa lahko obiščete tudi Božični bazar.

Božični koncert ženske vokalne skupine Zarja

V petek ob 18. uri vas vabijo v Spominski dom Štefana Küzmiča v Puconcih na tradicionalen božični koncert ženske vokalne skupine Zarja. Z vami bodo zapeli tudi fantje Okteta Belmura iz Črenšovec. 

Sobota, 23. december

Praznični december v Gledališču Park: Vilinski cirkus (predstava za otroke)

Gledališče Park Murska Sobota ob 10. uri vabi na predstavo za otroke z naslovom Vilinski cirkus. Vilinska žonglerska predstava je čaroben spektakel, ki vas bo z gibom in atraktivnim žongliranjem zapeljala v pravljični svet.

Nastop MePZ Štefan Kovač

Ob 11. uri vam želi v trgovskem centru Maximus polepšati praznike s prepevanjem božičnih pesmi MePZ Štefan Kovač.  

Praznični december v Soboti: koncert Ivana Galić & Midwater Gospel Quartet

Od 18. ure naprej bo na odru ob drsališču v Drevoredu Martina Luthra, potekal koncert Ivane Galić. Z njo bodo nastopili Midwater Gospel Quartet. 

Nedelja, 23. december

Hip hop poslušalnica in open mic

Ob 20. uri MIKK Murska Sobota vabi na Hip hop poslušalnico in open mic. kjer bosta glasbo selektirala Ali in Martin. Za hrabre pa bo na voljo tudi mikrofon, da se preizkusijo na odru. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2023 ob 18:32 gost

      Srbin bo drsal po d.eku

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2023 ob 22:02 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2023 ob 22:02 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2023 ob 19:53 gost

      18.32. Res se obnašaš za praznike kot da nisi nikoli slišal za kolturo obnašanja.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2023 ob 0:38 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.