https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčane okrepil Muraš, trije igralci so se poslovili od žutih

21.12.2023  

Z zaključkom jesenskega dela tekmovanja je prišlo do treh odhodov v beltinski šumi. Ekipo pa je okrepil branilec.

Varovancem trenerja Gajserja se je pridružil prvi novi obraz, ki bo spomladi pomagal žutim v boju za drugoligaško krono. V beltinsko šumo se je iz soboške Mure preselil Žan Črnko.

Gre za 19-letnega levega bočnega igralca, ki je prve nogometne korake naredil pri martjanski Čardi, nato pa se leta 2014 preselil v soboško Fazanerijo, kjer je bil član vseh tekmovalnih selekcij. Vmes je v sezoni 2019/20 nastopal za kadetsko ekipo Beltincev v 2. SKL. V aktualni sezoni je Žan Črnko v 1. mladinski ligi za vodilno Muro zbral 13 nastopov in se dvakrat vpisal med strelce. V zadnjih dveh sezonah se je nekajkrat znašel v kadru članske ekipe Mure, a nastopa ni dočakal, zato se je določil, da se na članski sceni predstavi v beltinskem dresu.

”Zadovljen in hvaležen sem za priložnost ponujeno s strani ND Beltinci. Zame to predstavlja novi izziv v moji karieri. Upam, da bom to priložnost dobro izkoristil in da bomo s klubom dosegli zastavljene cilje,” je za klub povedal Črnko. 

Od žutega dresa pa se poslavljajo Staš Popijal, Jure Kokol in Gal Dvoršak, ki bodo dodatno minutažo iskali v novih nogometnih sredinah.

Staš Popijal se je Beltincem pridružil poleti, v tem času pa je dobil priložnost na dveh pokalnih tekmah. Istočasno je nastopal za mladinsko selekcijo, s katero je prezimil na prvem mestu 1. MNL Murska Sobota. Za ekipo, ki jo vodi trener Baligač je zbral 6 nastopov in en zadetek. Jure Kokol je bil član žutih od lanske zime, v tem času pa je zaigral na petih tekmah. Gal Dvoršak pa je v svoji polletni epizodi v beltinski šumi zbral 12 nastopov, so sporočili iz kluba in se igralcem zahvalili za njihov doprinos.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2023 ob 14:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2023 ob 14:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.12.2023 ob 19:25 gost

      BOLJE 2 LIGA KAK PA čARDA ALI ODRANCI SELJAKI .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2023 ob 0:40 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.01.2024 ob 10:18 AJAJAJAJAJ gost

      Upam da nobeden ne odide v Muro. Ker to bi bilo nazadovanje. Toda prepričan sem, da bo Mura naredila vse, da oslabi Beltince. Vse z enim namenom; oslabiti Beltince. Ker se bojijo konkurence prekmurskega kluba v prvi ligi. Pa , srečno 2024, ter veliko športnih užitkov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.