https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prejemniki občinskih štipendij slavnostno podpisali pogodbe

28.12.2023 ob 6:05  

V Turnišču je potekal slavnostni podpis pogodb med Občino Turnišče, Pomursko izobraževalno fundacijo-PIF in prejemniki namenskih štipendij Občine Turnišče za študijsko leto 2023/2024. Podeljene so bile štiri štipendije.

Občina Turnišče je v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo na podlagi objavljenega Javnega razpisa za podelitev štipendij Občine Turnišče za študijsko leto 2023/2024 podelila štiri štipendije.

Prejemniki štipendij so Vito Houbar, Nika Miholič, Anja Trstenjak in Pia Žižek.

Pogodbe o štipendiranju so slavnostno podpisali skupaj z županom Občine Turnišče, Borutom Horvatom, in predsednikom uprave Pomurske izobraževalne fundacije, dr. Mitjo Slavincem, so sporočili iz Občine Turnišče. 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Občina Turnišče

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2023 ob 8:33 gost

      V Turnišču so bili bolj pametni pa bolj nadarjeni samo občina ni bila sposobna urediti štipendije za nadarjene dijake in študente. Samo ko so njihovi malo boljši prijatelji med študenti se pa izpostavljajo v javnosti kao prijaza občina do študentov.,,,,,,,malo mogen,,, debeli so dela promocijo kajti občina Turnišče je najbolj zaostala občina v razvoju v njegovem mandatu. Ni nobenega napredka v dodani vrednoti da o delavnih mestih sploh ne govorimo. Zato mu vsaka promocija prav pride pa čeprav zaigrana.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2023 ob 8:35 gost

      Tej dečki bi se morali malo v ogledalo pogledati. Kajti v Muri propadli niso šivali tako velike konfekcijske številke kera bi njima bila prav. Zelo slab vzgled a e mlade keri se tako nasmihata.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2023 ob 8:47 gost

      Res so bajsi ne okusni.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.