https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšno vreme nas bo pospremilo v novo leto?

30.12.2023 ob 9:50  

Danes bo na severu delno jasno, drugod pretežno oblačno. Jutri se bo pooblačilo. Zjutraj bo deževalo na zahodu, zvečer postopno tudi drugod.

Vremenoslovci Agencije RS za okolje napovedujejo, da bo danes zmerno do pretežno oblačno, več sonca bo v severni in severovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, v severnih krajih okoli 7 stopinj Celzija.

Jutri se bo povsod postopno pooblačilo, najpozneje na severovzhodu države. Ponekod v zahodnih krajih bo že zjutraj rahlo deževalo, proti večeru pa se bodo padavine okrepile in v noči na ponedeljek zajele večji del Slovenije. Krepil se bo jugozahodni veter, ob morju zvečer jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, na severu do -2, na Primorskem do 8, najvišje dnevne od 8 do 14, na severozahodu okoli 5 stopinj Celzija.

Obeti

V ponedeljek bo pretežno oblačno, padavine bodo čez dan postopno ponehale. Popoldne se bo prehodno deloma zjasnilo.

V torek bo večinoma oblačno, na zahodu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

Biovreme

V soboto bo vremenska obremenitev prehodno nekoliko oslabela in se bo ponovno krepila v nedeljo čez dan, navaja Arso. 

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2023 ob 13:24 gost

      Spet bo ubogo Prekmurje za vso bogato dhal dobra ob vstopu z steega v novo leto. Kajti dalje od Maribora pa vse do morja bo deževalo. Pa še ognjemet bo v murski soboti. Zdaj že vse poka po šivih v gorica od oligarhov iz cele Slovenije. Tukaj so vse pokupili vikende v Ljubljani pa na morju pa izdajajo svoja stanovanja za praznike drago. Vse to bi morala država že zdavnaj obdavčiti take tajkune. 33 let se to čaka obdavčitev bogastva.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2023 ob 15:38 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.