https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Mali Nedelji se je zaključila novoletna namiznoteniška turneja

4.1.2024  

S sedmim novoletnim turnirjem v Mali Nedelji, ki je potekal v torek, 2. januarja 2024, se je končala letošnja namiznoteniška turneja.

Namiznoteniška turneja je potekala 21. decembra 2023 na Cvenu, 26. decembra 2023 v Ljutomeru in 2. januarja 2024 v Mali Nedelji.

Med 24 tekmovalci je zmagal Rajko Veronik (Vuhred), ki je v polfinalu s 3:2 premagal Luko Šantavca (Mura Sobota), nato pa še v finalu s 3:0 domačina Damirja Fotivca (SPIN Mala Nedelja), ki pa je v polfinalu prav tako s 3:2 bil boljši od Marka Krefta (SPIN Mala Nedelja).

V četrtfinalu so izpadli Nejc Titan (Mura Sobota) proti klubskemu tovarišu Luki Šantavcu s 3:0, Darka Fijavža (TVD Partizan Ljutomer) je s 3:1 premagal Rajko Veronik, Marko Kreft je s 3:1 bil boljši od Saše Vogrinca (Žogica Gornja Radgona) in Dušan Masten (SPIN Mala Nedelja) je izgubil z 2:3 proti Damirju Fotivcu.

V tolažilnem turnirju, kjer so tekmovali vsi, ki se niso uvrstili med 8 najboljših, pa je zmagovalec postal Robert Gerenčer (Mura Sobota), potem ko je v finalu s 3:1 bil boljši od Jerneja Sokliča (Žogica Gornja Radgona).

Po treh odigranih turnirjih, ki so šteli za novoletno turnejo je tako največ točk, in sicer 24, zbral Damir Fotivec. Na Cvenu je Fotivec osvojil 1. mesto, v Ljutomeru je bil deveti in na zadnjem, v Mali Nedelji, je izgubil šele v finalu. Skupno 2. mesto je osvojil Rajko Veronik, zbral je 21 točk, prvih 9 z drugim mestom v Ljutomeru in za zmago v Mali Nedelji je dobil 12 točk, na Cvenu pa ga ni bilo, kot tudi tretje uvrščenega Luke Šantavca ne, ki pa je v Ljutomeru osvojil 1. mesto in v Mali Nedelji tretje in s tem tudi končno 3. mesto z zbranimi 19. točkami na novoletni turneji Športne zveze Ljutomer. Uvrstitve naprej: 4. mesto Darko Fijavž (TVD Partizan Ljutomer) 17 točk, 5. mesto Jernej Soklič (Žogica Gornja Radgona) 15 točk, 6. mesto Marko Kreft ( SPIN Mala Nedelja ) 12 točk, 7. mesto si delijo Viktor Tkalec in Robert Gerenčer (oba Mura Sobota) ter Ivan Ocepek (Žogica Gornja Radgona) vsak je zbral 10 točk.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.