https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Branilec zapušča črno-bele

3.1.2024  

Iz kluba so sporočili, da Roko Jurišić zapušča Muro. Hrvaški bočni branilec bo kariero nadaljeval v Osijeku.

Roko Jurišić po pol leta zapušča Fazanerijo. Hrvaški bočni branilec se v zameno za odškodnino seli na Hrvaško, kjer bo odslej branil barve Osijeka. Roko je za čarno-bejle zbral 17 nastopov v vseh tekmovanjih, ob tem pa se je enkrat tudi vpisal med strelce.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura je za klub povedal: »Roko je bil z nami le pol leta, a je v tem času pokazal, da premore veliko znanja in da je le vprašanje časa, kdaj bo naredil korak naprej v karieri. Rad bi se mu zahvalil za njegov doprinos v tega pol leta in mu zaželel vse dobro v novem klubu«.

Roko Jurišić je za klub povedal: »Rad bi se zahvalil Muri za priložnost, ki so mi jo dali, da sem lahko storil korak naprej v svoji karieri. Zahvaljujem se navijačem, ki so bili z nami v lepih in težkih trenutkih. Lahko povem, da sem dal vedno vse od sebe in ponovno bi dal vse od sebe, če bi bilo potrebno. Za menoj je navkljub kratkemu obdobju lepa izkušnja, Muri pa želim vse dobro v nadaljevanju sezone«.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2024 ob 15:33 sipmpatizer gost

      Letos ostanemo v ligi,kaj pa potem,če ni prve lige ne moreš prodati niti enega igralca.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2024 ob 22:33 gost

        Naj gre če mu boljše ! Mlade dobre Prekmurce prodajate za mali denar ali jih pošiljate v drugo ligo.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2024 ob 1:11 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.01.2024 ob 16:10 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2024 ob 18:53 rešitev gost

      Gledo san par tekem Beltinec. Tam je kšenki bazen za Muro. Dobra špica oni dolgin, dober trener in 2-3 dobri igrači v sredini in obrambi, posebej Pihler. Vzemimo jih in gradimo ekipo že za drugo sezono.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.01.2024 ob 20:41 gost

      Mura iz Murske

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.01.2024 ob 20:46 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Človek mora kar dno biti, če gleda,navija za Muro .

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2024 ob 17:28 gost

        Ma opet taj stari pedečino koji ima kancelarijo na avtobusnoj stanici u lendavi koji ima jako puno pacijenata koji ga čekaju ispred kancelarije da jih odradi

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.01.2024 ob 9:32 Mijo gost

      Zakaj ne pripeljejo cener Chrisa Pleja mereca itddd.domaca moč.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.