https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura potrdila še en odhod

4.1.2024  

Darick Kobie Morris zapušča Muro. Hrvaški branilec bo kariero nadaljeval na Kitajskem.

Po letu in pol se od Fazanerije poslavlja branilec Darick Kobie Morris, ki se je v Fazanerijo preselil junija 2022. Kobie je hitro postal standardni član prve enajsterice, za Muro pa je v letu in pol zbral 44 nastopov v vseh tekmovanjih, ob tem se je trikrat vpisal med strelce. Pol leta pred iztekom pogodbe zapušča Fazanerijo in se seli na Kitajsko, kjer bo branil barve Meizhou Hakka, so sporočili iz kluba.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura je za klub povedal: »Kobie si je pol leta pred iztekom pogodbe zaželel novega izziva in zato smo z njim sporazumno prekinili pogodbo. Rad bi se mu zahvalil za njegov doprinos in mu zaželel vse dobro v nadaljevanju kariere«.

Darick Kobie Morris je povedal za klub: »Murašice in Muraši, hvala vam za to leto in pol v Murski Soboti. Od prvega dne ste me sprejeli in poskrbeli, da sem se počutil kot doma. Hvala vam za podporo na vsaki tekmi od prve do zadnje minute, še posebej na naši Fazaneriji, kjer je bila vedno odlična atmosfera in kjer je bilo vedno najboljše igrati. Ponosen sem, da sem branil barve Mure. Še enkrat hvala za vse in pozdrav do ponovnega snidenja«.

Foro: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2024 ob 9:32 AJAJAJAJAJ gost

      Ja, spomladansko kopnenje Mure. Kot včasih snega. Če bo kaj več od borbe za obstanek, bo v MS fešta dva tedna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.