https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

18.01.2024 ob 18:00  

Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko ta konec tedna odpravite v Pomurju.

Petek, 19. januar

Večer ljudske glasbe "Oj, ta lübezen"

Okrepčevalnica Duh v Beltincih, vas ob 19. uri vabi na večer ljudske glasbe in plesa. O lübezni do spejvali, špilali in plesali Pevke ljudskih pesmi Irmice, Folklorna skupina KUD Beltinci in Moški iz Gančkega zbora. 

Sobota, 20. januar

Vsi smo zmagovalci, pohod pri Gradu

Pri gradu Grad vas od 9. ure naprej vabijo, da se udeležite pohoda, ki je tudi zaključni pohod vseh pohodov po Goričkem v letu 2023. Pohod bodo zaključili z malico predvidoma ob 13.00 v Gostilni Pizzerii Raj v Pörgi, Grad 181, 9264 Grad. Nato pa bo sledila še razglasitev NAJ pohodnikov v 2023, ki RADE ODEJO PO GORIČKON, s podelitvijo priznanj in nagrad. 

Danina igralnica

Ob 16. uri se lahko družite z Dano Štrucelj v Mladinskem centru Gornja Radgona, kjer bo vodila skupino, občasno pa se bodo pridružili tudi gostje. V Danini Igralnici vladajo vrednote deljenja in sprejetja. Povezava. Spoštovanje. Sreča. Svoboda. In Ljubezen. Za prvo, spoznavno Igralnico je Dana pripravila nekaj čisto posebnega. 

Komedija Liseni kaput

Ob 17. uri se v Domu kulture Razkrižje lahko udeležite komedije Liseni kaput, ki jo organizira Folklorno društvo Pozvačin Bistrica. Zgodba je postavljena v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Revna družina Faflek iz Bistrice ima številne probleme, ki jih družinski člani rešujejo skupaj s sosedi in sorodniki. V pričakovanju prihoda hčerke, ki živi v Nemčiji in si je tam našla fanta, zboli še mamca. Potrebno bo narediti "liseni kaput" in umirajočo mamco umakniti v osamo.

Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši

DU Križevci in Etno skupina »Veseli prleki« vas ob 17. uri vabita v Kulturni dom Križevci, da se jim pridružite na že 7. tradicionalni prireditvi »Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši«. Nastopale bodo skupine od najmlajših do najstarejših iz domačih društev ter gostje iz drugih društev. 

Nedelja, 21. januar

Koncert Prifarskih muzikantov

Ob 17. uri se lahko udeležite koncerta Prifarskih muzikantov z gosti vokalne skupine Evridike, ki bo potekal v Kulturnem domu Ljutomer. 

 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

 

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2024 ob 20:09 gost

      Ge bon šou na eden dober obit eli pa na večirju. Ge se dobr gej pa piji. To je na jasi v boduncaj.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.01.2024 ob 22:16 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.01.2024 ob 14:21 goričanec gost

      Kam se lahko odpravite ta konec tedna? proračun ne dopušča. prav tako sem od celotedenskega dela tako zmantran, da se komaj malo odpočijem, sam sem kriv, ker nisem ranljiva skupina !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2024 ob 2:50 gost

      kama naj iden ? ka san zmantrani kak mazga, ges se tudi raje zapelan na obit in brizganec v Bodonce ....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.