https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Napovedan začetek del odstranitve mejnih objektov prestavljen

22.01.2024 ob 6:05  

Mejni prehod Mursko Središće od vstopa Hrvaške v Evropsko unijo sameva, s tem pa so postala vse glasnejša ugibanja, kdaj se bodo mejni objekti odstranili. Ta teden je bil napovedan začetek del odstranitve nadstreška in mejnih objektov, vendar je ta zaradi bolezni večjega števila zaposlenih, prestavljen. 


Iz Murskega Središća obveščajo, da se napovedan začetek del odstranitve nadstrešnice in mejnih objektov na lokaciji bivšega mejnega prehoda Mursko Središće, prestavi zaradi bolezni večjega števila zaposlenih zaradi koronavirusa.

Foto: Ahiv Pomurec, Grad Mursko Središće

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2024 ob 7:16 gost

      Mislim da bi še enega morali narediti ne pa odstraniti.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.01.2024 ob 7:59 gost

      Evropo vrag jemlje,vi pa mejne prehode podirate.Le komu je to v napoto.Pa to je zdaj ekonomija in gospodarjenje v Sloveniji.Nekoč nekaj gradili iz davkoplačevalskega denarja in sedaj spet to isto stvar podirate spet z denarjem od davkoplačevalcev.S takimi dejanji samo še bolj tonemo v pogubo.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.01.2024 ob 8:43 Karel K. gost

      Zares je neprimerno, da se ti objekti odstranjujejo. Avstrijci jih nikjer niso odstranili in jih danes uporabljajo, ko varujejo svojo državo pred vdorom beguncev in njihovih švercarjev. Naši policisti zdaj v Radgoni ali v Gederovcih nimajo zaščitne strehe, če morajo kontrolo delati.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.01.2024 ob 8:44 radio105 gost

      Zaprtje je prestavljeno zaradi zbolenja več delavcev (korone) !

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.01.2024 ob 20:58 gost

      Joko dobro razumemo oni so glih take budale,kot so pri nas,zato pa smo mi in oni v dreku.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.