https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

25.01.2024 ob 17:50  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 26. januar

Zaključna prireditev in predstavitev projekta "Dnevna soba in informacijska točka za mlade kreativce"

Društvo kreativne mladine Murska Sobota vabi na zaključno krajšo prireditev in predstavitev projekta "Dnevna soba in informacijska točka za mlade kreativce", ki bo potekala ob 17. uri na Zvezni ulici 6 v Murski Soboti. Na dogodku bodo predstavili prostore mladinskega centra, ki so ga mladi v sklopu projekta razvijali.

Muzika na platnu: Vlado Kreslin - Poj mi pesem

V sklopu študijskega krožka Muzika na platnu si lahko v Mladinskem centru v Gornji Radgoni ob 17. uri ogledate glasbeni film o legendi slovenske glasbe Vlada Kreslina z naslovom: Poj mi pesem.

Lüjpanje tikvinoga semena

Kulturno društvo Lipa vabi na lüjpanje tikvinoga semena, ki bo ob 17.30 v cimprani iži v Lipi. Gosti večera bodo KD Gomilički Degaši. 

Sobota, 27. januar

Predstavitev uglasbenih pesmi Evgena Cara in odprtje razstave Endreja Göntérja

Kulturno društvo Petőfi Sándor ob 18.30 vabi v Kulturni dom v Dobrovniku na predstavitev uglasbenih pesmi Evgena Cara, z naslovom "Dobrovnik, nosim te globoko v srcu", ki jih bo predstavila skupina "Kis Hétrét". Po glasbeni produkciji bo v avli kulturnega doma potekalo odprtje razstave novih del slikarja Endreja Göntérja.

Predstavitev albuma Jože Zadravec: Samomuzika

Jože Zadravec je izdal prvi samostojni album. Osnovna zamisel projekta je bila ustvariti glasbeno delo, ki se rodi iz trenutka in izraža avtentičnost izbranih skladb ter izjemnost sodelujočih glasbenikov. Predstavitev albuma bo v soboto ob 19.30 v Galeriji Art Jurak v Logarovcih.

Veseli večer

Kulturno društvo Cven vabi na večer, poln smeha in dobre glasbe v soboto, ob 18. uri v Domu kulture Razkrižje. 

Zimska plesna produkcija plesne šole Zeko

Plesna šola Zeko vabi na zimsko plesno produkcijo, ki bo potekala v Osnovni šoli I v Murski Soboti ob 17. uri. Predstavilo se bo več kot 200 plesalcev iz celotnega Pomurja. Med njimi bodo že izkušeni tekmovalci disco dance, hip hop in breakdance, predstavili pa se bodo tudi nadobudni mladi plesalci.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2024 ob 18:26 gost

      Liplanski digaši ! Bole nourij nemrete najti ? Čista ste že vsi zmotani!Krumpli vam škoudijo ????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2024 ob 22:56 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2024 ob 19:27 prekmurec gost

      Verski voditelji na ekumenskem sprehodu za edinost in potem vse tiho je bilo !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.01.2024 ob 19:30 goričanec gost

      V Murski Soboti je potekalo ekumensko bogoslužje pred sprehodom "eminenc", spet smo rešeni za eno leto, meseca dobrodelnosti in tedna ekumenizma !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.01.2024 ob 19:51 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ja,to je zdaj,ne tako nazaj pa z noži eden na drugega.....osemdeset let,sto let ,dvesto let nazaj....kar pomislite.....vera je veliko zlo .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.