https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Ljutomer ponovno prihaja ekipa iz Sodražice

26.1.2024  

Danes se pričenja zadnja tretjina rednega dela prvenstva v 1. slovenski futsal ligi. Na sporedu bodo dvoboji 15. kroga, pari pa so naslednji: Sevnica – Oplast Kobarid, Dobovec – Bronx Škofije, Meteorplast ŠIC bar – THE Nutrition Extrem in Siliko Vrhnika – Dobrepolje.


Uvrstitev na prvoligaški razpredelnici – Meteorplast ŠIC bar ima na 3. mestu 19 točk, THE Nutrition Extrem na 6. mestu pa 12 točk – je botrovala, da se bosta tekmeca po minulem petku, 19. januarja, tokrat ponovno pomerila v dvorani ŠIC v Ljutomeru. Ekipi sta doslej v sezoni 2023/24 odigrali tri tekme. V pokalu so slavili Ljutomerčani (5:4), prvenstvena obračuna pa sta se končala z neodločenima rezultatoma (6:6 in 4:4).

Prejšnji teden je bila ekipa Sodražice blizu zmage v prleški prestolnici, a je zapravila vodstvo z 2:0, 3:1 in 4:3. Gostiteljem je točko z uspešno izvedenim prostim strelom priigral Rok Šnofl. »Sigurno bo spet težka tekma. Jaz upam, da bomo tokrat bolje odigrali v obrambi, ker v napadu nekaj damo, zabijemo zadetke. Tepejo nas zadetki, ki jih prejmemo zaradi slabše igre v obrambi,« je pred današnjim dvobojem, ki se bo v dvorani ŠIC Ljutomer pričel ob 20.30 uri, povedal Šnofl, ki bo tudi tokrat pogrešal poškodovana soigralca Tilna Rajterja in Alena Ruisa.

V ljutomersko ekipo se vrača Lovro Trdin, ki je zaradi poškodbe manjkal dva meseca in je v tem tednu opravil prva dva treninga. Tako kot trener ekipe iz Sodražice Nikola Jelić je tudi domači strateg Robert Grdović ta teden na treningih pogrešal reprezentante U21, ki so gostovali na Portugalskem. Tako v tem tednu pri Ljutomerčanih nista trenirala Luka Lovrec in Vid Kos, pri tokratnih nasprotnikih pa so brez klubskih treningov ostali Nik Ambrožič, Anže Žlindra, Andraž Gregorič, Miha Čop in Luka Čop.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.