https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Lendava na javni dražbi prodala stavbni zemljišči

26.01.2024 ob 11:50  

V prostorih Mestne hiše sta v četrtek, 25. januarja, župan Občine Lendava Janez Magyar in direktorica družbe TE - INVEST, gradnja in posredovanje nepremičnin, d.o.o. Teja Maučec podpisala pogodbo za prodajo oziroma nakup dveh stavbnih zemljišč v Slomškovem naselju.


Občina Lendava je decembra lanskega leta z javno objavo pričela postopek prodaje nepremičnega premoženja z metodo javne dražbe, ki je potekala 10. januarja letošnjega leta. Na javni dražbi je izklicno ceno zemljišč ponudila edina dražiteljica, družba TE - INVEST, gradnja in posredovanje nepremičnin, d.o.o. iz Beltincev, s katero se je v četrtek sklenila pogodba.

Nezazidani stavbni zemljišči v vrednosti 53.629,98 EUR z DDV merita 847 m2 in 836 m2 in se nahajata na območju naselja. Družba TE – INVEST bo na tem območju zgradila dva stanovanjska objekta in zanju v roku 36. mesecev od veljavnosti pogodbe pridobila uporabno dovoljenje.

Ob podpisu pogodbe je župan Občine Lendava Janez Magyar, da verjame, da bo ta ukrep, skupaj z vsemi ostalimi dejavnostmi, pripomogel k izboljšanju položaja mladih v lokalnem okolju in k temu, da se bo demografska podoba občine postopno pričela izboljševati, da bodo mladi ostajali v njihovem kraju in v njem gradili prihodnost zase in svoje otroke ter dodal, da bo v prihodnjih letih Občina z različnimi spodbudami in ukrepi še naprej aktivno zagotavljala čim bolj kvalitetne in ugodne pogoje za delo, bivanje in življenje mladih ter vseh drugih kategorij prebivalcev.

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2024 ob 15:17 svoboda gost

      V Dolgi vasi so se poklonili žrtvam holokavsta, vloge so se menjale, izvoljeno ljudstvo kolje neizvoljenega ! katerim verjeti ??

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2024 ob 16:21 Azijski zmaj gost

        24ur.com/novice/tujina/populacija-orjaskih-pand-na-kitajskem-se-je-znatno-povecal govorise/astro/znacilnosti-rojenih-v-znamenju-zmaja/

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.01.2024 ob 16:22 Ma komu su gost

      ukradli parcele pred prodaju

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.01.2024 ob 17:34 gost

      Delo občinskih šerifov je da se krade parcele, hiše, stanovanja, vinogradi. Pa se prodaja vse vrtni golazni kera ima ukraden denar.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.01.2024 ob 18:08 Manus gost

      V dolgi vasi na polaganju venca ni bilo g. Dr süča ki je doktoriral na temo lendavski židje sedaj pa hodi na podpore teroristom hamasa. Kaj če bi bil pošten in bi vrnil doktirat in priznal da je navaden seronja.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2024 ob 18:28 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ma,osebek ,Süč,se ima za pokolenje Židov.....niti obrezan ni .😄Sicer pa,kaj so nam ti musliči.....?Torej,musliči so potomci vere židovske,kršćanske...

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.01.2024 ob 20:48 Lendavčan1 gost

      Nekateri še znajo gdo je izdajal jude sovražniku, zdaj se pa nesramno udeležujejo polaganju venca.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2024 ob 21:08 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Kaj pa umuješ,nihče ni izdajal,madžaroni in nyilaši so jih pospravili.No,zdaj pa se posipajo ....

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.01.2024 ob 21:27 Kobra gost

      Ka pa delajo Izraelci zdaj?pa ne zdaj ampak že dolgo nazaj,svinja natanjahu je bil v zločinski Ameriki da so ga izšolali ka more.narod ni kriv svinje ameriške so krive pa ne samo tu po celem svetu hočejo biti glavni pa močni.enkrat jim to tudi mine.zdaj ne bodo Izraelci oživljali Simona wisentala da bo iskal morilce Judov?ka se tak jočejo ka Hitler naredi.še malo pa ga natanja hm u z svojo ameriško morilsko ekipo prehiti

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.01.2024 ob 17:26 Svizec gost

      Dražba je bila nora. Dražiteljev kak smetja.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.