https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

01.02.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 2. februar

Občasna razstava Veščine in skrivnosti mojstrov in mojstric tkanja

Ob 17. uri vas Pomurski muzej Murska Sobota vabi, da se udeležite odprtja občasne razstave Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož, Veščine in skrivnosti mojstrov in mojstric tkanja, ki bo v razstavišču Stolp Pomurskega muzeja Murska Sobota.

Zgodbe iz Perzije

Mladinski center Gornja Radgona vas ob 18. uri vabi, da se jim pridružite na potopisni predstavitvi družine Lukač, ki vedno potuje v lastni režiji. Tokrat so potovali v Iran s svojim avtomobilom. Predstavili bodo znamenitosti, zgodovino, predvsem pa razna doživetja na poti in pri družinah, kjer so stanovali. Z nami bodo delili svoje izkušnje z ljudmi. Govorili bodo o prepovedih, ki veljajo v državi, in različnih rešitvah, ki jih najdejo iznajdljivi Iranci.

Manca Špik - Veliki »Koncert za dušo« z gosti

Gledališče Park v Murski Soboti vas ob 19 uri vabi na veliki »Koncert za dušo« z gosti, ki ga Manca Špik prireja v okviru jubilejne turneje ob 20-ti obletnici glasbene kariere. Na odru se ji bo med drugim pridružil tudi priljubljeni pevec Rok Piletič iz skupine BQL.   

Sobota, 3. februar

25. Sejem starih stripov

Med 10. in 13. uro vas MIKK Murska Sobota vabi na 25. Sejem starih stripov, ki ga prireja v sodelovanju s Striparno Oblaček. Na dogodek ste vabljeni kot kupec ali ponudnik svojih starih stripov, lahko pa na dogodek pripeljete tudi svojo družino in samo zadovoljite svojo radovednost.  

Blažev pohod

Športno društvo Bogojina vas vabi, da se jim ob 10. uri pridružite na Blaževem pohodu s pričetkom pred Vaško-gasilskim domom v Bogojini. Pot bo vodila po vasi Bogojina in okoliških goricah v dolžini 10 kilometrov. Na koncu je načrtovana pogostitev udeležencev in razhod ob približno 14.00 uri. 

Avdicija, Ekipa 2 - Komedija Jurija Zrneca

Dom kulture Gornja Radgona vas vabi, da se jim pridružite ob 19. uri, kjer se boste nasmejali ob komediji Jurija Zrneca. Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2024 ob 19:45 gost

      Izražamo nezadovoljstvo in nemoč zaradi nikoli uresničenih obljub o nujnih zdravstvenih spremembah, ki bi nam omogočile bolj kakovostno delo z bolniki. Pogrom nad zdravniki, ki ga zaznamo v medijih, pri katerem gre pogosto za sovražni govor, ne odseva realne slike, kako ljudje v resnici vidijo delo zdravnikov. Takšen odnos je zdravniške vrste še bolj strnil, zato pričakujem, da se bodo številni odločili, da delajo skladno z zakonodajo, torej enako kot večina državljanov - 40 ur oziroma pet dni tedensko. Glede na dolgoletno kadrovsko zanemarjanje bo delo skladno z zakonodajo hitro pokazalo, da z obstoječim številom zdravnikov - ki jih po mednarodnih podatkih za dosego evropskega povprečja manjka kar tisoč - ni mogoče opraviti vsega dela, ki ga država od nas pričakuje ali celo zahteva.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 19:56 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Noben doktor niti malo ne dela svoj delovnik v polno.Delamo tisti,ki ga vzdržujemo,ki mu omogočamo lepe pejneze za tisto predpisovanje nekaj receptov.Kaj pa so tile zdravniki?Marsikatera zdravnica vred s sestro na posegu ni zmožna najti žilo za prepikati.....Urgentno sem bil prepikan enih petnajstkrat ponoči v Lendavi ....no v bolnici so me samo enkrat...lani je to bilo.....mater...... . .

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 22:48 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2024 ob 10:27 gost

      19.45,,,,debil zdravniški. Ta tvoja teorija nedrži. Kajti zravniov je dovolj samo delati oziroma ne delati 3 izmene je nemogoče niti robotu. Samo vsi keri jamrate da delate toliko je samo parada za javnost. Kot je zdaj parada za javnost izsiljevanje vlade za večje plače. Kajti zjutraj se dela v javnem zdravstvu popoldan se dela pri privatniku zvečer se pa gre dežurat v javno zdravstvo oziroma spat. Zato to kar govorite koliko delate je ena velika farsa. Samo za zaslužek vam je in nič drugega boli vas pa ku,,,,, za paciente. Takih zdravnikov je samo 20 procentov keri je mar za bolnike ti pa zdaj tudi ne sodelujejo v tem izsiljevanju vlade. Ampak vestno opravljajo svoje delo in spoštujejo prisego kero so dali kot zdravniki ne kot plačenci.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.