https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Dve Pomurki med polfinalistkami za Miss Slovenija

04.02.2024 ob 13:00  

V Loški dolini je potekala prva uradna predstavitev 21 novih polfinalistk projekta Miss Slovenije. V konkurenci 21 deklet sta tudi dve Pomurki.

Projekt Miss Slovenije deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. Rdeča nit je v podpiranju lokalnega, v zavedanju, da se vse začne pri nas samih ter v pomenu ohranjanja človeške povezanosti in identitete za vsako lokalno ulico, trgovino in majhno podjetje. Polfinalistke bodo tako sodelovale v različnih aktivnostih, ki vključujejo turizem, podjetništvo, naravno in kulturno dediščino ter šport in z lokalnimi podjetji ustvarjale skupne zgodbe. 

Med 21 polfinalistkami sta se v projekt, uvrstili tudi dve Pomurki - Polina Svetanič, dijakinja Srednje šole za trženje in dizajn v Mariboru, iz Radenec ter Katja Zver, študentka medijev in novinarstva na Fakulteti za uporabne družbene študije v Ljubljani, iz Občine Lendava. 

Predstavitev vseh polfinalistk si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. 

Foto: FB Miss Slovenia for Miss World 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2024 ob 14:38 Dekle lokalnosti za lepoto gost

      youtu.be/8sXc-4x1OLc youtu.be/chgy8tRdyG8 youtu.be/hgeV4etffqQ youtu.be/Fvs6vR4NCDw

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2024 ob 17:36 gost

      Vse te titule pripadajo tisti kera se bolj v ospredje porine z kako gesto ali tista keri starši porinejo pod mizo zajeten kupček denarja.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.