https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Objavljen javni razpis za oddajo Dvorca Jeruzalem v najem

01.02.2024 ob 12:00  

Občina Ljutomer je objavila javni razpis za oddajo Dvorca Jeruzalem v najem.

Predmet javnega zbiranja ponudb za oddajo v najem so opremljeni poslovni prostori - Turistični objekt Dvorec Jeruzalem, v izmeri 1059,1 kvadratnega metra, z naslovom Jeruzalem 8 s pripadajočim funkcionalnim zemljiščem. Objekt je na podlagi Zakona o varstvu kulturne dediščine in Odloka o razglasitvi kulturnih spomenikov lokalnega pomena v Občini Ljutomer opredeljen kot nepremični spomenik (etnološki) Jeruzalem - Dvorec Jeruzalem.

Najnižja ponudbena izhodiščna najemnina za opremljene poslovne prostore znaša 3.600,00 evra mesečno brez davka na dodano vrednost. Poleg najemnine je najemnik dolžan plačevati tudi stroške obratovanja. Stroške investicijskega vzdrževanja nosi lastnik, stroške tekočega vzdrževanja pa najemnik, izhaja iz objavljenega razpisa.

Ponudnik mora ohranjati kategorizacijo štirih zvezdic

Poslovni prostori so namenjeni izvajanju gostinske, nastanitvene, turistične in kongresne dejavnosti ter organizaciji dogodkov. Bodoči upravljalec oziroma najemnik mora vzpostaviti kategorizacijo nastanitvenega objekta po kategorizaciji v rangu 4 zvezdice in se kot kakovosten in dober gospodar truditi obdržati 4 zvezdice ter s svojimi kakovostnimi storitvami skrbeti za ugled Dvorca Jeruzalem. Ves čas najema mora ponudnik ohranjati kategorizacijo štirih zvezdic.

Najemnik bo dolžan turistom brezplačno nuditi informacije in zbirati podatke za potrebe informiranja obiskovalcev. Ponudnik mora ponuditi program oz. vizijo upravljanja Dvorca Jeruzalem ter njegovega vključevanja in sodelovanja v razvoju turizma v destinaciji.

Kdo lahko odda ponudbo?

Ponudbo lahko podajo samostojni podjetniki posamezniki ali pravne osebe, pod pogojem, da so državljani Republike Slovenije ali druge države članice Evropske unije oziroma imajo sedež v državi članici Evropske unije. Državljanstvo samostojnega podjetnika posameznika (fizične osebe) se izkazuje s potrdilom o državljanstvu oziroma kopijo osebnega dokumenta, iz katerega je razviden podatek o državljanstvu (potni list, osebna izkaznica).

Ponudbi za najem je potrebno priložiti potrdilo o vplačani varščini v višini 10 odstotkov od letne najemnine, kar znese 4.320,00 evra. Varščina se vplača na račun Občine Ljutomer najpozneje do roka za oddajo ponudbe.

Pisne ponudbe z zahtevanimi prilogami lahko zainteresirani oddajo najkasneje do 22. februarja 2024 do 10. ure na naslov občine.

Javno odpiranje ponudb bo v četrtek, 22. februarja 2024, ob 13. uri v sejni sobi Občine Ljutomer.

Postopek izbire najugodnejšega ponudnika

Postopek izbire najugodnejšega ponudnika bo vodila komisija, ki jo imenuje županja Občine Ljutomer. Pri izboru najugodnejšega ponudnika bo kot kriterij upoštevan program oz. vizija, obseg in kvaliteta izvedbe ponujenih dejavnosti za promocijo, informiranje in razvoj turizma v Občini Ljutomer.

Foto: arhiv Pomurec 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2024 ob 13:38 hahaha gost

      Ve pa to je ze vse zmejeno hahahaha, Olga ze ve

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 22:50 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2024 ob 17:40 gost

      Ta dorec si je lastil Počivalšek ko je bil gospodarski minister. Zdaj ima priložnost da ga prevzame. Samo je problem ker nima državne blagajne zraven pa januša groznega na vladi..

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2024 ob 18:38 gost gost

      TIJ TELE VEJ PA KONČAJ S TEM JANŠOM KA LEJVI DRUGO NE VEJTE RAJŠI SI ZMOLI OČENAŠ KA TI BOG PAMET PRESVLETI OKEJ

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 19:25 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        E,kreten desni,saj si ,desni kreten,osemletke nimaš po pisanju,ravno pravi si za Shipca.Nisi dovolj blesav,redno tele si.Amen.Vsi moramo živeti.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2024 ob 19:03 Smejsno gost

      Vej pa lotmerk neje nika,niti županje nima,ha ha ha, ova 4 vure dela pa se vam smeji,ostalo pa penejze pere,pa ma premali stroj .Prleki kak ste naivni,tuj prek se vse ve

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 19:32 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Tak si blesavno Smejšen.Sam vprašam,v katerem razredu osemletke ti nisi bil več sposoben za preskok......v novi čas.E,taki ste pa kar Janšhevi.Pojasnim,Jansha ima rad teleta,cerkev pa ovce.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.02.2024 ob 19:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Smejšni bedak,kaj pa bi ti ....?Niti pisati ne zmoreš malce po slovensko...Srečen bi bil,ti nedojebanec,če bi županji lahko lizal palec na nogi,kreten nepismeni,dno dna.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.02.2024 ob 10:51 gost gost

      TURBA GORI BUDALA IDI NA LUFT

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.02.2024 ob 13:41 gost

      Lendavski vsakši dan si bolj trešeni ,,, travo že čuješ kaj rast ??????

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.02.2024 ob 17:43 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Pardoniram,gospoji moji,travica je zaspančkala......se oglasite en mesec obsorej......rad vas imam Lendavski.....kaštiga je,pa federalne desne vse po vrsti...kaštigala..ŽIVEL,CHE,SMRT FAŠISTOM .AMEN.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.02.2024 ob 16:22 gost

      Kje si Lendavski mufo ? Aja pamet čistiš , če sploh lahko , če ti je rešitev ali pa si gotof !

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.