https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pustno rajanje v Murski Soboti

10.02.2024 ob 12:28  

MIKK Murska Sobota je v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota in gledališčem KU-KUC, organiziral Otroško pustovanje, ki je potekalo danes od 10. ure naprej na Grajski ploščadi v Mestnem parku Murska Sobota.


Na prireditvi so si najmlajši lahko ogledali predstavo v izvedbi KU-KUC gledališča, ”Maškara naj bo”, s pričetkom malo po 10. uri. Po predstavi pa je sledilo pustno rajanje. 

Da so maškare bolj veselo rajale, so se lahko okrepčale s toplim čajem in slastnim pustnim krofom, najmlajši pa so dobili tudi balon. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2024 ob 17:11 Stampalek gost

      Nasemila san seu magyara i tornarakak se zlavita i ponaretimi sampiljkami zicnico puvleta

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2024 ob 23:54 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2024 ob 18:37 Aranka gost

      Jaz bila Lendavski übervojvoda...

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2024 ob 19:48 svoboda gost

        Imel sem mesec dobrodelnosti )december) , za tem osmino ekumenizma (januar), zadevo konjčujem z maškarado (februar) in nadakjujem po starem z postom pred pojedino šunke !?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2024 ob 2:00 gost

      Vidin, ka vsi na sujo slavite ta praznik... V obdobju dobre stare komunjare, smo imeli dobro veselico v gasilskem domu, kak to da je to nestalo v demokraciji ? aja, davek pobirajo g. Golob

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.02.2024 ob 7:44 gost

      Demokracijo si ni izmisli gospod golob ampak tvoj vele izdajalec slovnskega naroda SDS pizdek. Keri pa učitno nima problema z denarjem. Če se lahko udeleži plesa v Dunaju kjer vstopnica stane 25. 000 tisočakov. Pa to z zdravnico kera starka že 1 mesec da ima premalo plačo. Temu se pravi demokracija za kero se je krčevito boril tvoj pizdek odija SDS. Da bo Slovence razdeli na oligarhe lobiste tajkune njegove prijatelje pa preostali del sovencevkot jih on imenuje glupi narod.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.02.2024 ob 7:59 ja gost

      Pizdek te napravo,

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.02.2024 ob 8:02 gost

      Sem se obril po glavi na balin in narisal krvava usta in sem bil domobranec Ivan, moj prijatelj pa je imel svinsko glavo in bil "Manič" Ivanov oproda.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.