https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

15.02.2024 ob 17:30  

Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite ta vikend v Pomurju.

Petek, 16. februar

Valentinova zabava v Domu penine 

Na valentinov petek vas ob 17. uri vabijo v RG Dom Penine v Gornji Ragoni, kjer se lahko prepustite romantični atmosferi in uživate ob glasbi v izvedbi glasbene skupine Il Divji in DJ Berti.

Vodstvo po razstavi Dve šoli Matjaža Gederja 

V Galeriji Doma kulture Gornja Radgona vas ob 18. uri vabijo, da sem jim pridružite na vodenju po razstavi Dve šoli Matjaža Gederja. Razstavo bo predstavil njen avtor Matjaž Geder. Na vodstvu bo potekala tudi predstavitev kataloga s spremnim tekstom mag. Brede Škrjanec ter Knjige umetnika učencev Likovnega snovanja OŠ II Murska Sobota iz 2015-16:"NOVICE IN VEST ".

Toti reporter Milan in Gorazd Žilavec 

Ob 20. uri se v dvorani OŠ III Murska Sobota lahko zabavate in nasmejite na valentinovi stand up komediji, kjer bodo oder zavzeli Toti reporter Milan in Gorazd Žilavec. 

Stand up komedija Martine lpša 

V Kulturnem domu Beltinci se lahko udeležite stand up komedije Martine Ipša »Vsi so nori, razen nas« ob 20. uri. Predstava je kulminacija 17 let dela in tisočih nastopov in Martina pravi, da je to njeno najboljše delo do zdaj. Dogodek je bil prestavljen iz 9. decembra 2023 na 16. februar 2024. 

Jam Session

MIKK Murska Sobota vabi vse glasbenike, ljubitelje glasbe in tiste, ki bi radi preprosto uživali v živahnem vzdušju, da se jim pridružite ob 20. uri na Jam Session večeru. 

Sobota, 17. februar

LEGO delavnica 

Ob 9. uri MIKK Murska Sobota vabi vse otroke na ure LEGO ustvarjanja, kjer se bodo srečali z zanimivimi načrti, poučnimi nalogami in super idejami. Veliko se bodo naučili s področja robotike in programiranja.

Literarni večer z glasbo 

Društvo 29a Logarovci vas ob 18. uri vabi na Literarni večer z glasbo, v Logarovce. 

Valentinov ples 

RIS Dvorec Rakičan vas vabi, da valentinovo preživite v njihovi družbi na valentinovem plesu v grajski dvorani Dvorca Rakičan od 19. ure naprej, kjer vas bo zabavala skupina Pravi moment. 

Stand up predstava Čarno Bejli 

Ob 19. uri se v Kulturnem domu Rogašovci lahko udeležite stand up predstave Čarno bejli. Stand up predstava Čarno Bejli, je predstava dveh komikov, ki razbijata stereotipe o sodelovanju in sožitju Romov in Neromov.

Valentinov koncert Željko Bebek 

Prvič v športno dvorano ŠIC Ljutomer prihaja glasbenik Željko Bebek. Da bo valentinov večer res nekaj posebnega, pa bodo dodatno poskrbeli Tarapana bend. Koncert se začne ob 20. uri. 

Nedelja, 18. februar

Valentinov pohod

Kolesarsko pohodniško društvo Pedal Gomilica organizira 18. Valentinov pohod s pričetkom ob 13.30 uri. Zbiranje se začne pred Vaško-gasilskim domom Gomilica od 13. ure naprej. Na koncu pohoda sledi pogostitev in žrebanje nagrad. 

Čarovniški šov z Magic Aleksandrom 

Ob 18. uri boste videli nemogoče in doživeli, česar še niste v gledališču Park Murska Sobota, kjer vas bo zabaval Magic Aleksander. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2024 ob 18:19 gost gost

      VSI NA BOBRE ISKAT TRASO ZA NASIP V CULI KLINTON ČEBER PA VEKLIN KRUHA

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.02.2024 ob 18:31 kaplar gost

        Kam se lahko odpravite ta konec tedna? K župniku, da vam odpusti grehe, če le utegne, da trenutno ne seksa ali pa mu katera ne vleče !

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.02.2024 ob 22:18 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2024 ob 7:35 gost

      Gost 18.31

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 8:06 gost

        Gost 18.31 - Neumnost ne pozna meja - to velja tudi za portal Pomurec, ki dovoljuje objavo takšnih komentarjev. Sramota za Pomurje.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2024 ob 8:25 gost

      Ta pomurec com potrebuje veliko spoštovanja do drugih in strokovno delo , tega pa še zdaleč nima

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.