https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

20.02.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

 

REPUBLIKA SLOVENIJA UPRAVNA ENOTA MURSKA SOBOTA zaposli VIŠJEGA SVETOVALCA V REFERATU ZA JAVNI RED IN PROMET V ODDELKU ZA UPRAVNE NOTRANJE ZADEVE UPRAVNE ENOTE MURSKA SOBOTA. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do vrnitve začasno odsotnega javnega uslužbenca. Poskusno delo ni zahtevano. Kandidat mora imeti končano najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnjo), najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) ali najmanj visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) in izpolnjevati ostale pogoje. Besedilo javne objave je objavljeno na GOV.SI. Pričakujejo 4 leta delovnih izkušenj in znanje madžarskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 27 februarja.

KOMUNALA RADGONA, JAVNO PODJETJE D.O.O., GORNJA RADGONA išče DIREKTORJA. Nudijo zaposlitev za določen čas, 48 mesecev oz. 4-letni mandat. Kandidat mora poleg splošnih zakonskih pogojev izpolnjevati še naslednje pogoje: da ima visoko strokovno izobrazbo (ekonomske, tehnične ali pravne smeri) in najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delih ali višjo strokovno izobrazbo (ekonomske, tehnične ali pravne smeri) in najmanj deset let delovnih izkušenj na vodilnih delih. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 4. marca.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN, MURSKA SOBOTA nudi delo VIŠJEMU SVETOVALCU PODROČJA II. Nudijo zaposlitev za določen čas, 12 mesecev. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oz. visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) ipd. izobrazbo in tri leta delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 1. marca.

Zavod za gozdove Slovenije zaposli REVIRNEGA LOVCA II - LPN FAZAN BELTINCI. Nudijo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Poskusno delo traja 2 meseca. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo in tri leta delovnih izkušenj v lovstvu, lovski izpit, vozniški izpit B kategorije, lovsko čuvajski izpit, posebne psihofizične zahteve: splošna telesna pripravljenost, komunikativnost, samoiniciativnost in natančnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 23. februarja.

PERUTNINA PTUJ zaposli OPERATERJA STROJEV IN NAPRAV - MURSKA SOBOTA. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 6 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. marca. 

OSNOVNA ŠOLA KOBILJE zaposli HIŠNIKA IV - ČISTILCA II. Nudijo zaposlitev za določen čas oz. do vrnitve delavca, najdlje do 31. avgusta 2024. delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo. Predvideni pričetek dela je takoj po izteku roka prijave. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. februarja.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2024 ob 6:37 Kitajci gost

      youtu.be/3hJrhDAtJNU youtu.be/QqBkPJt3--c youtu.be/EPJJq_Rff_g youtu.be/2fv65XKaPVk https://www.zurnal24.si/avto/na-strom/kitajska-se-boji-lastnih-proizvajalcev-ev-419355

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2024 ob 6:55 gost

      Vse samo začasno halo. Ko se komu dvigne bi naj nekoga nadomeščal. Ali se hecate z takimi debilnimi zaposlitvmi. Gdo bo koga nadomeščal 2, 3 ali 5 mesecev potem pa adijo. Direkturi nimajo kaj delati imajo pa velike plače pa naj lepo nadomeščajo manjkajoča ga delavca. Mu vsaj nebo dog čas v službi.

      42 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 9:46 Ma slabo stanje gost

        https://www.24ur.com/veriga-dobrih-ljudi/vse-vec-je-zaposlenih-ki-se-tezko-prebijejo-skozi-mesec

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2024 ob 8:34 Marija gost

      Perutnina Ptuj... Polno zaposluje.... Mnenja? Kako je?

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 12:59 Bojan gost

        Mene tudi zanima če je ok. Sedaj v M. S. išcejo za proizvodnjo. Če gdo dela tam kakoje? Lp

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2024 ob 9:10 gost

      Direktor bo nekega delavnega delavca zamenjal,ste pa hecni ne se zajebavati.Pa marsikateri sploh ne ve zakaj je sploh na firmi in kaj točno se na firmi dela in sam proces dela kako poteka ja so pošteno v temi.Pa so le direktorji.Nekoč so le ti tudi delali in poznali postopke dela,in kako tudi izdelek kvalitetno sestaviti.Pa ne me narobe razumet niso vsi v istem košu.Tisti,ki si firmo sam na noge postavi je sigurno od samega začetka prisoten v firmi in točno ve kaj je potrebno za uspešno poslovanje delati.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2024 ob 11:43 Micka gost

      Vsi bi zaposlovali dajo razpise a imajo svoje. Ali pa si po njihovem nesposoben po 10tih minutah razgovora

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.02.2024 ob 12:57 ........ gost

      na vse te objave že obstajajo kandidati, objave so le nategovanja ljudi in miselnost objaviteljev, kako dlamo po zakonih. Delate vi vražjo mater po zaknih, če sploh ne objavite plačeza teh nekaj mesecev.Problem je pa z lovcem, ki mora znati zadeti fazana, ko ta beži, saj šibre takoj pošlje v zemljo, medtem ko se po zraku ratpršijo in mogoče katera tudi zadane letečega fazana.Kandidat pa mora biti tudi pivec in dober poznavatelj jedi na žlico, saj je to prvi pogoj. Ne moreš biti lovec, da pred začetkom ne rukneš kake ozeljitve, ali da ne jež začinjenih golažov. Cukri pa čokplade niso za lovce.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2024 ob 13:13 Nesposobnost kapitala gost

      youtu.be/gOZaHyHC_MU?youtu.be/TxnLs1C7f9I zurnal24.si/avto/alarmantne-napovedi-iz-nemcije-glede-avtoindustrije-419567 youtu.be/jH6y-QqR6kM

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2024 ob 13:45 gost

      Ge San se štel prijaviti za čistilca pa nemrem. Baje trbej srednjo šolo meti znati trbej tuji jezik pa znaje računalnika. Jebuga bog vej San pa komaj zvozu osnovno šolo. Nej san znau ka rbej take vse kvalifikacije meti ka metlo vrtiš. Ka Li vraga trbej te za direktura za izobrazbo meti. Nuklarnu fiziku.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.02.2024 ob 13:49 Žnj gost

      Perutnina MS, bivši Proconi in Eta, še vedno ne delajo nič, že skoraj eno leto. Še ti delavci, ki so tam nimajo dela. Kuhajo samo neke vzorce.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.02.2024 ob 19:44 gost

      Glavno, ka ma njihov Big boss Dominko delo, ka bo odtiral še tisto nekaj malega delavcev, kaj je ostalo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.