https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

22.02.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 23. februar

Prireditev ob mednarodnem dnevu maternega jezika

Občina Razkrižje v sodelovanju z Osnovno šolo Janeza Kuharja Razkrižje vabi na glasbeno-literarno prireditev, namenjeno mednarodnemu dnevu maternega jezika, ki bo v petek ob 17. uri v Domu kulture Razkrižje. Slavnostni govornik na prireditvi bo ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer Franc Čuš.

GOVOREČI BOBNI- produkcijski koncert MIKKove bobnarske delavnice

Glasbena delavnica Govoreči bobni otrokom in mladostnikom ponuja možnost učenja bobnanja in spoznavanje različnih glasbenih stilov in kultur. Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota vabi ob 19. uri na koncertni večer udeležencev bobnarske delavnice Govoreči bobni.

Komedija "Čaj za dve"

V petek ob 19. uri si lahko v Kulturni dvorani Križevci ogledate predstavo "Čaj za dve".

Koncert: Žan Serčič

Žan Serčič prvič prihaja v Lendavo. Žan je 28-letni pevec, kitarist, avtor besedil in glasbe, producent in eno najbolj popularnih imen na slovenski glasbeni sceni. Poleg uspešnic kot so: Zadnja noč, Naj Me Vzame, Letim, Snežinki ... se podpisuje pod mnoge pesmi drugih izvajalcev, za njegovimi pesmimi pa stoji več kot 10 let glasbenega ustvarjanja. Koncert bo v Gledališki in koncertni dvorani Lendava ob 20. uri. 

Sobota, 24. februar

Srečanje z umetnikom

Galerija Murska Sobota vabi na ogled razstave in srečanje z umetnikom v soboto ob 10. uri. O ustvarjanju, poklicu umetnika in o svojih risbah in slikah bo pripovedoval cenjeni umetnik in predavatelj Herman Gvardjančič.

Groove Brothers

V soboto ob 22. uri vabljeni v London by Gaš, kjer se vračata Groove Brothers, tokrat v spremstvu dveh mladih talentiranih domačinov, ki bosta prevzela špico dogodka.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2024 ob 18:46 gost

      Pretepenec bo v bunkerju opanke čistil ,,,, in molil , če mu kdo podari obrabljene soperge anda Mičo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2024 ob 22:41 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.