https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

27.02.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

 

Murexin, gradbeni materiali PUCONCI išče LABORANTA. Nudijo zaposlitev za 12 mesecev. Poskusno delo in delovne izkušnje niso zahtevani. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, smer Kemijsko inženirstvo in procesi, vozniško dovoljenje B kategorije, komunikativnost, zahtevnejše poznavanje računalniških orodij MS OFFICE, organizacijske sposobnosti in kreativnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. marca 2024. V podjetju zaposlijo tudi PRODAJALCA.

POMURSKE MLEKARNE D.D., MURSKA SOBOTA zaposlijo VZDRŽEVALCA. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z možnostjo napredovanja in dolgoročnega sodelovanja. Poskusno delo ni zahtevano, delovne izkušnje so zaželjene, ne pa nujne. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Elektronika in avtomatizacija in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 24. marca 2024.

OKROŽNO SODIŠČE V MURSKI SOBOTI zaposli PREVAJALCA VII/2 (PREVAJALEC ZA JEZIK MADŽARSKE NARODNE SKUPNOSTI). Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 2 – mesečnim obdobjem. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oz. visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, 3 leta delovnih izkušenj, opravljen izpit za sodnega tolmača, izpit iz Sodnega reda (na podlagi določb ZJU, se lahko opravi v roku enega leta od sklenitve delovnega razmerja), poznavanje dela z računalnikom in znanje madžarskega jezika na višji ravni. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. marca 2024.

FURS; FINANČNI URAD MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA FINANČNEGA INŠPEKTORJA V ODDELKU ZA FINANČNI NADZOR 1. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 6 – mesečnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oz. visokošolsko strokovno (prejšnjo) ipd. izobrazbo in 4 leta delovnih izkušenj. Podrobnejše informacije o pogojih za zasedbo prostega delovnega mesta, dodatnih znanjih ter o izjavah, ki jih je potrebno priložiti vlogi, so objavljene na povezavi. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 1. marca 2024. 

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona, nudi delo DELAVCU V PROIZVODNJI. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo ali alternativno nižjo poklicno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje slovenskega jezika in samostojnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 2. marca 2024. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        27.02.2024 ob 22:25 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      27.02.2024 ob 10:53 gost

      PET MITOV O ZDRAVNIŠKI STAVKI 1) 🖐Zdravniki med stavko ne delajo. Ni res! Slovenski zdravniki obravnavamo VSE nosečnice, nujne in onkološke bolnike, stare do 18 in nad 65, pa tudi veliko večino ostalih, ker ne želimo, da zaradi vlade nastradajo bolni ljudje.🫂 2) 🖐Zdravniki, ki delajo, stavke ne podpirajo. Ni res! Podpora stavki je po naši anketi 98,5 %!💪 3) 🖐Zdravniki stavkajo zaradi denarja. Ni res! Zdravniki "stavkamo", ker ne vidimo nobene druge možnosti, kako vlado opozoriti na razpadanje javnega zdravstva! Plačna reforma je le ena od nujnih delov celovite zdravstvene reforme, ki so jo obljubljali pred volitvami! Stavkamo, ker vlada ne izpolni pogodbe, ki jo je sama podpisala! Če vladni podpis nič več ne šteje, v kakšni pravni državi živimo?⚖️ 4) 🖐Odpoved soglasij za nadurno delo je del stavke. Tehnično gledano ne drži! Delo največ 40+8 ur tedensko je pravica vsakega delavca, ki je bila z našim privoljenjem doslej kršena. Tako smo zagotavljali delovanje 24-urnih urgentnih služb in bolnišnic. Zaradi ignorance vlade ne vidimo motivacije, da bi še naprej žrtvovali svoje zdravje in odnose z bližnjimi. Kako bo sistem deloval po 1. marcu, ni naša odgovornost.🏥 5) 🖐Stavkajo samo slovenski zdravniki. Ne drži! Stavke potekajo mariskje, kjer zdravstveni sistem razpada ali zaposleni niso zadovoljni s pogoji dela. V VB poteka najdaljša zdravniška stavka v zgodovini. S tem da oni na dan stavke dejansko ne pridejo v službo! Stavka poteka v Južni Koreji. Nedavno so o zdravniških stavkah poročali iz Nemčije, Španije, Italije, Portugalske ... Rekorderji glede stavk so poljski zdravniki, l. 2017 so celo gladovno stavkali.

      6 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.02.2024 ob 20:48 Petek13 gost

        Omg mi smo v Sloveniji-halooo.Zdravniki si zaslužijo plačo,medicinske sestre z tem šetanjem 100x pi hodnikih gor in dol-katastrofa-samo za New York pse špancirat-zeloo dosti bi zaslužle.Ja ,...pa he he he pa he he he-grozno.Pa smrkle samo na bolniških-glavno da je pogodba tr pa beeee

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.02.2024 ob 11:13 Žnj gost

      Pa što te je kaj pijtau?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.02.2024 ob 11:15 Žnj gost

      Što te je kaj pijtau ?

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.02.2024 ob 14:10 Pfuj bele halje gost

      Ka ma tou veze z zaposlitvenimi oglasi...edino, če bi dohtarji radi šli za štanco delat ! Samo te nema bog brata ... jel tako šefe.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.02.2024 ob 16:00 gost

      Pijane svetovalke kere hodijo domou pijane iz šihta

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.02.2024 ob 19:19 Rim Tim Tagi Dim gost

      Jaz bi fsako svetovalko z zavoda predlagal za naj delavko leta ...ker prav vsaka je vredna točno pol pisde mrzle vode !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.