https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah razglasili najboljše športnike

ŠRC Martjanci, 24.02.2024 ob 6:00  

Včeraj, 23. februarja, je v športni dvorani ŠRC NK Čarda v Martjancih, potekala osrednja slovesnost, na kateri so razglasili športnike leta 2023 Občine Moravske Toplice. 


Občina Moravske Toplice je skupaj z Občinsko športno zvezo Moravske Toplice razglasila najboljši športni kolektiv, športnike in športnice, perspektivne športnike in športnice ter športne delavce in delavke v letu 2023 v občini Moravske Toplice.

Priznanja za najbolj perspektivne športnice so prejele Marina Kreft, ki trenira odbojko v klubu ŽOK Murexin Puconci, Zarja Cerovšek iz Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci in Nuša Hari, ki je bivša članica gimnastičnega kluba Partizan, lansko leto pa se je odločila za novo, atletsko pot. Najbolj perspektivna športnika sta postala Lan Gomboc, član strelskega društva Kaliber in strelskega društva Štefan Kovač Murska Sobota in Liam Škerlak, član judo kluba Judo klub Štorkljice Murska Sobota. 

Marta Stepanovič iz DU Moravske Toplice je prejela plaketo za zaslužnega športnega delavca - upokojenca. 

V kategoriji društev je plaketo za naj društvo prejel NK Čarda Martjanci, priznanji pa sta prejeli še ŠD Bogojina in KMN Tešanovci

Posebna priznanja za delo na področju športa so prejeli vzgojno varstveni zavodi, in sicer Zavod Vrtci Moravske TopliceDOŠ Prosenjakovci, OŠ Fokovci in OŠ BogojinaPosebni priznanji za športno delovanje sta dobili tudi Društvo upokojencev Moravske Toplice in Š-T-R-K društvo Mlaj iz Mlajtincev. 

Športnica leta

Plaketo za najboljšo športnico minulega leta je prejela Neja Dragoljevič. Je članica hokejskega kluba Moravske Toplice že od začetka osnovne šole in v tem času je tako napredovala, da je v tem trenutku na vrhu slovenskih igral tako na prostem kot v dvorani. V lanskem letu je Neja v obeh oblikah igranja postala z ekipo prvakinja, s klubom pa se je udeležila evropskega pokala na Poljskem, kjer je blestela na položaju bočne branilke. Prav tako je reprezentantka Slovenije, pridna dijakinja in mentorica na hokjeskih kampih. 

V tej kategoriji sta priznanje prejeli še Lana Škedelj, ki se ukvarja s plesno akrobatiko in Manica Kučan, članica Kickboksing kluba Murska Sobota.

Športnik leta

Plaketo za najboljšega športnika je prejel Patrik Žekš. Je član domačega nogometnega kluba NK Čarda Martjanci. Dosegel je rekordno število zadetkov na tekmah Pomurske nogometne lige v koledarskem letu 2023. Na skupno 21. tekmah je dosegel 40 zadetkov, v povprečju je za dosego zadetka potreboval le 38 minut. Z zadetki in asistencami je ključno prispeval k visoki učinkovitosti celotnega moštva v letošnji sezoni (v 12 tekmah 50 zadetkov) in osvojitvi jesenskega naslova NK Čarde v Pomurski nogometni ligi. Svoje znanje, pripadnost in pozitivne vrednote kot trener pri mlajših selekcijah že prenaša na otroke, ki trenirajo nogomet v Martjancih, prav tako pa nesebično priskoči na pomoč tudi pri izvedbi drugih aktivnosti kluba.

Priznanja v tej kategoriji sta prejela še Jure Smodiš, standardni igralec druge ekipe Kema-Murexin, ki igra v 2. slovenski namiznoteniški ligi in Rok Erniša, ki je letos podpisal pogodbo o daljšem sodelovanju z nogometnim klubom Nafta 1903. 

Zoltan Cipot je prejel plaketo kot zaslužni športni delavec. Že od začetka svoje poslovne kariere je pomagal številnim športnim in drugim organizacijam, dokončno pa se je v nogometu zapisal ko je leta 1998 prevzel vodenje Športnega društva Bogojina. 

Za 80 let delovanja je zlato plaketo prejelo Športno društvo Bogojina

Priznanje za športnika prostovoljca sta prejela Alexander Vink, ki deluje v klubu kot podporni član in Anton Puhan, ki že 47. leto ostaja odgovoren član Športnega društva Bogojina. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2024 ob 6:48 gost

      Moravci si lahko privoščijo tako raskošno prireditev. To pa zato ker kot občina delajo dobro za vse občane ne samo za svojih 10 občanov pa kakega sorodnika. Kajti 70 procentov občin v Pomurju dela po principu če si naš boš deležen kake droptinice če nisi naš odjebi. To so pa vse tiste občine kje so župneki šerif iz stranke SDS. Najbolj izstopa občina Turnišče, Beltinci, Polana, Lendava.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2024 ob 21:47 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2024 ob 7:39 gost

      Ena iz med teh je tudi občina Grnja Radona z županjo Urško Mauko Tuš , če nisi njen odjebeš in najebeš .......

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.02.2024 ob 9:05 Abcd gost

      Ok, kak je lejko član nogometne ograček lige naj sportnik moravske občine, če je pa 2. športnik moravske občine kadetski in mladinski državni prvak v namiznon tenise. Te je po vaši logiki regijska ograček liga več vredna kak državni naslov (cilou 2 državna naslova). Sram vas je lejko

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2024 ob 11:37 Strok gost

        Zato, ker Čarda je bila, je in bo klub, ki ima nekaj kar ostali nimajo. Spoštovanje, poštenost, strast in ljubezen. Amen

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.02.2024 ob 9:36 Pepa Pujsa gost

      Kje pa je gospod Čoba?????

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.02.2024 ob 17:28 Abcd gost

      Strok ka ma tou veze z izbiro naj športnika? Izbira se najšportnik in ne klub, in to ka nastevaš imajo tudi ostali športi in športna društva...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2024 ob 20:46 Strok gost

        Ne razumeš pointa. Ti omenjaš ograček ligo in športnika z ograček lige. Klub sem omenil, zaradi prepoznavnosti, glede na nam. tenis klub kateri kolo je že.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.02.2024 ob 23:18 gost

      Glavno ka se športno zalevle s špriceron ali s čisti vinon lepi zgled mladini Recek in župan te umaknite tej slike s pogostitve nej trbej vse pokazati, če že drugo skrivate te to tudi skrijte

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.