https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboška policijska postaja in postaja prometne policije z novim vodstvom

01.03.2024 ob 11:30  

Z današnjim dnem je vodenje Policijske postaje Murska Sobota prevzel novi načelnik Aleksander Kreslin, vodenje Postaje prometne policije Murska Sobota pa je prevzel Edvard Zrim.

Aleksander Kreslin, načelnik Policijske postaje Murska Sobota

Z današnjim dnem je vodenje PP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Aleksander Kreslin. Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag., direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Bojan Ribič, policijski inšpektor specialist - namestnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto.

Aleksander Kreslin je do sedaj opravljal dela in naloge načelnika policijske postaje na PP Gornja Radgona. Omenjeno enoto bo po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, Danilo Lukovnjak.

Kreslin se je v policiji zaposlil leta 1995, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na PP Gornja Radgona, kjer je opravljal različna dela od policista do načelnika policijske postaje.


Foto: od leve proti desni: Bojan Ribič, Damir Ivančić,mag., Aleksander Kreslin

Edvard Zrim, načelnik Postaje prometne policije Murska Sobota

Z današnjim dnem je vodenje PPP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Edvard Zrim. Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag., direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Peter Režonja, policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto.

Edvard Zrim je do sedaj opravljal dela in naloge policijskega inšpektorja specialista - pomočnika načelnika na PP Murska Sobota. V policiji se je zaposlil leta 2001, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na PU Koper. Leta 2004 je bil premeščen na PU Murska Sobota, kjer je opravljal različna dela od policista do policijskega inšpektorja specialista - pomočnika načelnika.


Foto: od leve proti desni: Peter Režonja, Damir Ivančić,mag., Edvard Zrim

Foto: PU Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2024 ob 11:50 gost

      Niso dolgo nazaj predstavili novega komandirja na policijski postaji murska sobota? Je ta že spet nov?

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2024 ob 17:27 gost

      Posledica dogodkov na tekmi Mura : Maribor ? Ker tekma je bila zelo slabo varovana pa še stopnjo ogroženosti policija ni dala najvišjo ampak srednjo stopnjo, kar je popolnoma napačna ocena. Sicer pa policija NIMA primernega strokovnega kadra, z najvišjo izobrazbo, ki bi bili kos današnjim problemom. Po 3 ali 6 mesečnem tečaju ne moreš biti policaj v današnjem času. Izobraževanje in izobraževanje tovariši policijski oficirji, vi pa ste že dolgo nazaj UKINILI srednjo policijsko šolo, tega v vaši jederni Evropi ni nikjer.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2024 ob 20:57 gost gost

        Mi smo zadevo nadgradili in ji dodali visoko dodano vrednost sedaj imamo akademike ker premoremo policijsko akademijo !?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2024 ob 8:14 Ia gost

        Točno tako. Po (tudi drugih) slikah sodeč pa jih veliko spada le za mizo, četudi mnogi še pisati ne vedo. Žalostno v vsakem primeru.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2024 ob 18:38 Vietnam gost

      Bar so slovenska imena

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.03.2024 ob 18:54 Lendavski nadvojvoda gost

      Seveda,Damir "ć"je slovenski...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.03.2024 ob 21:33 Kurt Waldenheim gost

      Veliko več bo spet potrebno delati na odnosih z občani. Ti se ne delajo tako kot zadnjih 30 let vsi policisti v avte in na teren. Pogrešamo vas peš po naseljih in neformalne razgovore v katerih so nekoč znali dobiti odlične informacije. Imam občutek k, da je Policija danes le še za kaznovanje voznikov. Kriminalcev, ki z dobički iz svojih kaznivih rabot kupujejo stanovanja, hiše, podjetja... pa več niti ne opazijo in preganjajo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2024 ob 14:19 Haha gost

      Drugo so itak nej sposobni kak stati na sakon kukli. Pa jebati narod v zivi mozek za vse, pisati kazni za banalne prekrske. Tisti keri se pa vozijo kak zivina ali nalijani kak svinja pa pustijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.