https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prihajajoči konec tedna v znamenju žensk

08.03.2024 ob 13:35  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 8. marec

Koncert Šopek želja za dan žena

Kud muzika in občina Križevci vabita na koncert Šopek želja za dan žena, ki bo ob 18.30 v kulturni dvorani Križevci.

Dnevna soba s posluhom: Girl Power

Kot se za 8. marec, Dan žena spodobi, bodo ponovno MIKKov tron zasedla dekleta, ki bodo rolala glasbo po svojem izboru. Vabljeni v MIKK v petek ob 20. uri.

Koncert: Adi Smolar

Adi Smolar, ki je v svoji glasbeni karieri prejel številne nagrade tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, za vas pripravlja nepozaben večer. Na svoj kritičen, razmišljujoč, vendar zelo hudomušen način vam bo predstavil svoje skoraj ponarodele pesmi. Vabljeni na koncert v Dom kulture Ljutomer v petek ob 19.30.


Ženski večer v Dvorcu Rakičan

RIS dvorec Rakičan ob dnevu žena vabi na ženski večer, ki se bo v grajski dvorani odvijal od 19. ure. Za vas so pripravili nekaj posebnega, z namenom, da bo ta dan resnično čudovit. Čaka vas pijača dobrodošlice in praznični meni, ki bo poskrbel za kulinarično razvajanje brbončic, za odlično vzdušje bo poskrbel DjENIS, pripravili pa so tudi prav posebno presenečenje večera.

Sobota, 9. marec

Dalmatinski večer: klapa Kampanel in Rišpet

Vabljeni na Dalmatinski večer ob dnevu žena, ki bo v soboto ob 20. uri v dvorani ŠIC Ljutomer. Nastopili bosta dalmatinski klapi Kampanel in Rišpet.

Koncert: Mrfy

V Mursko Soboto prihaja priljubljena indie rock skupina Mrfy. Koncert bo v soboto ob 20. uri v MIKKu. 

Srečanje z umetnikom: Nikolaj BEER

V soboto ob 10. uri vabljeni v Galerijo Murska Sobota. V okviru dogodkov ob razstavi "NIKOLAJ BEER IN HERMAN GVARDJANČIČ: slike in risbe", ki je nastala v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj, vabljeni na srečanje z umetnikom Nikolajem Beerom. 

Nedelja, 10. merec 

Jubilejni 20. Pohod po Sladki poti

Vsakoletni pohod po razgibani gorički pokrajini vodi mimo lokalnih ponudnikov, pri katerih se okrepčate in posladkate. Pohod je namenjen počastitvi žensk ob prazniku žena in mater. Jubilejni 20. Pohod po Sladki poti prireja Družina Jožice Celec. Na pot boste pohodniki krenili ob 10. uri izpred Vaško-gasilskega doma v Ratkovcih. Vsak pohodnik bo prejel medeno medaljo, ki jo poklanja medičarstvo Dajman Celec, Ratkovci. Ob zaključku pohoda vas bodo v cilju pričakale domače koline in veganska malica. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.03.2024 ob 14:15 gost

      Za vsakega nekaj. Res pestro dogajanje Pomurju. BRAVO.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.03.2024 ob 22:11 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2024 ob 8:55 Pista gost

      Vse lepo,vendar bi lahko na ta dan bile vse prireditve in koncerti za nežnejšispol brez plačen ,saj tako je bilo včasih,da se je našel občinski denar,tako gledam za Dalmatinske klape kjer sedež stane 20 evrov ,pri hiši ima tri dekleta in to je 60 evrov in če jih jas še peljem se cena še dvigne in to za dve uri,to je za nas ,ki smo v penziji preveč,uživajte ,če LAHKO,,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.