https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na letni skupščini Društva upokojencev Križevci najzaslužnejšim podelili priznanja

09.03.2024 ob 16:30  

Najštevilčnejše društvo v občini s kar 405 člani, in najaktivnejše društvo upokojencev v regiji, je v skladu s predpisi sklicalo redno letno skupščino. 


Glede na veliko udeležbo članov (kar 162) je bil zato potreben ustrezno velik prostor v domovanju Prostovoljnega gasilskega društva v Vučji vasi, ki so ga lepo uredile prostovoljke društva. Za ozvočenje je poskrbel Branko Petek, ki je potem poskrbel tudi za raznovrstno plesno glasbo.

Vabilu so se odzvali tudi trije gostje: župan Občine Križevci Branko Slavinec, mag. Lidija Domanjko, direktorica občinske uprave Križevci, in novi predsednik PZDU Pomurja iz Murske Sobote Milan Osterc.

Klasični dnevni red je bil mirno prehojen. Za malo popestritve so poskrbeli nagovori gostov, tudi z željami ob prihajajočem prazniku žena, točka razno s tremi nastopi ter tudi svečane podelitve. 

Prejemnici priznanj sta Majda Jelen, ki je dobila nagrado ZDUSa za dolgoletno delo v DU Križevci in kot članica UO priznanje za prostovoljno delo in poverjeništvo za zaščito v DU ter Marija Halas, ki je prav tako kot ćlanica UO dobila priznanje za prostovoljno delo in poverjeništvo za zaščito v DU.

Po krajši odsotnosti zaradi zdravstvenih težav je nastopila tudi skupina »Veseli Prleki«. Takoj za tem je nastopil čas za okrepčilo – kosilo in pijačo, za katero je, kot je že tradicija, poskrbela Gostilna Šadl. Po obedu pa je prišla na vrsto za večino glavna in najdaljša točka zbora: glasba, ples in klepet.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Vir in Foto: Občina Križevci (Janče Gartner)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2024 ob 21:21 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2024 ob 20:17 svoboda gost

      najzaslužnejšim podelili priznanja "matijde" in uvrstili na prednostno listo za evtanzijo !

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2024 ob 11:46 Janče gost

      Prispevek z mojimi slikami in delno vsebino novice objavljen Pomurcu.com brez moje vednosti in soglasja! A tako se dela? Pa še odgovora na dopis se ne da! Lepo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.