https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški gimnastičarji dosegli izjemne rezultate na državnem prvenstvu v skokih

18.3.2024  

V četrtek, 14. marca 2024, je bilo v Brežicah finale državnega prvenstva v skokih na mali prožni ponjavi. V sredini najboljših gimnastičarjev so učenci Osnovne šole III Murska Sobota, Lan Šalamun, Alex Vukan, Lan Dominko in Mark Durič postali državni prvaki. 


Da so skakali res odlično priča tudi 3. mesto Lana Šalamuna in Alex Vukana, ki sta ga dosegla kot posameznika. Odlično pa so se odrezala tudi dekleta. Med mlajšimi deklicami je Mara Recek imela 4. rezultat in samo za 0,30 točke zaostala za prvim mestom.

Ekipa starejših deklic v sestavi Jerca Recek, Maša Žalig, Mija Škraban, Leni Cipot in Zoja Čerpnjak je bila šesta. 

Foto: Osnovna šola III Murska Sobota (Polonca Horvat)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.