https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Potekalo 32. Regijsko srečanje mladih raziskovalcev Pomurja

27.3.2024  

V ponedeljek, 25. marca 2024, je na Osnovni šoli III potekalo 32. Regijsko srečanje mladih raziskovalcev Pomurja, katerega organizator je Zveza za tehnično kulturo Slovenije. Na srečanju so se s svojim raziskovalnim delom predstavili tudi učenci njihove šole.


Matic Brunec iz 8.b je pod mentorstvom učiteljice Urške Černi in psihologinje Sinje Kovač Šarčevič zagovarjal nalogo s področja etnologije z naslovom Ohranjanje nesnovne kulturne dediščine na murskosoboških sejmih. Dosegel je srebrno priznanje in prejel srebrno sovico.

Učenca 9.a,  Lan Šalamun in Luka Pojbič, pa sta za svojo zgodovinsko raziskovalno nalogo Razvoj nogometa v Murski Soboti in pomen Športnega kluba Mura, katere mentorica je učiteljica Urška Černi, prejela srebrno priznanje in sovico ter se uvrstila na državno stopnjo tekmovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: OŠ Murska Sobota III

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.