https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zaradi praznikov pričakovan povečan promet

29.03.2024 ob 12:55  

Pred nami so velikonočni prazniki, ki bodo močno obremenili slovensko avtocestno omrežje.

Kot poroča Prometno-informacijski center za državne ceste se zaradi prihajajočih praznikov in počitnic v nekaterih državah pričakuje povečan promet od Avstrije in Italije proti Hrvaški ter proti turističnim krajem.

Daljše zamude in zastoje je pričakovati predvsem na ljubljanskem obroču, gorenjski avtocesti pred in za predorom Šentvid ter odseku primorske avtoceste med Vrhniko in Ljubljano.

Zaradi praznikov bo veljala tudi omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol, in sicer v petek med 14. in 22. uro, ter v nedeljo in ponedeljek med 8. in 22. uro. V soboto prepovedi ni, zato je pričakovati povečano število tovornih vozil v času proste vožnje.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.